Седемкратната носителка на Грами Били Айлиш се ангажира със спасяването

...
Седемкратната носителка на Грами Били Айлиш се ангажира със спасяването
Коментари Харесай

Били Айлиш кани млади екологични активисти на разговор

Седемкратната носителка на " Грами " Били Айлиш се ангажира със спасяването на планетата. За януарския брой на 21-годишната поп звезда събра осем млади деятели на диалог за общността, справедливостта и бъдещето на планетата. Групата разиска тематики като неотложността на оправянето с климатичната рецесия, продоволствената неустановеност, както и очакванията за бъдещето. 

„ Чувствам, че не заслужавам да съм тук “, отбелязва Айлиш първоначално. „ Не знам доста. Просто се изучавам. ”

Видеото е снимано от номинирания за " Оскар " сценарист и режисьор Майк Милс. Всички ангажирани в полемиката, демонстрираха устойчивата мода в избора си на облекла. 

А ето и с кого Били Айлиш беседва:  - създател на книга за климатичната рецесия и психологичното здраве;, която управлява климатична стачка в гимназията си и води акция за губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм за оповестяване на климатична изключителна ситуация;, прочут още като Queer Brown Vegan; моделът и активист ; съоснователят на самодейността Re-Earth Initiative ; дизайнерката на стабилно облекло ;, която оказа напън върху Big Oil за затварянето на  токсичен бунар и, създател на Black Girl Environmentalist.

Айлиш има опит в региона на климатичната правдивост. Тя организира международното си турне Happier Than Ever  миналата година в партньорство с организацията с нестопанска цел Reverb. Година по-рано прикани креативните шефове на Oscar de la Renta, Фернандо Гарсия и Лаура Ким да спрат продажбата на кожи. Певицата провежда и шестдневна среща в лондонският The O2, наречена Overheated, където поп звездата събра доста музиканти, устойчиви фешън дизайнери и деятели.

 
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР