Седем млади лекари ще специализират в МБАЛ Д-р Братан Шукеров

...
Седем млади лекари ще специализират в МБАЛ Д-р Братан Шукеров
Коментари Харесай

Седем млади лекари ще специализират в МБАЛ-Смолян

Седем млади лекари ще специализират в МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " АД – Смолян. Обявеният от управлението на здравното заведение конкурс завърши и новото попълнение към този момент е реалност.
" Като управление сме удовлетворени от това, което постигнахме. Това е вярната посока за стабилизиране на обстановката с лекари. В кардиологично поделение бяха оповестени три места, а претендентите – четирима. В ОАИЛ също три места, с трима претенденти. Най-голяма беше конкуренцията в ендокринологично поделение – за едно място са се състезаваха трима млади лекари ", сподели зам.-директорът на МБАЛ Смолян доктор Емилия Апостолова.
Д-р Ивайло Цветанов е от Плевен и е един от специализантите, избрали за своя бъдеща специалност ендокринологията.
" По-добрите условия и самият град с красивата природа ме накараха да подам документи и да аплайвам за оповестеното място в Смолян. Болницата е добре структурирана, екипът е доста добър, заплащането същоЮ, сподели 27-годишният доктор Цветанов.
" Надяваме се, че след четирите години специализация, една огромна част от младите сътрудници ще останат в нашата болница. Това са млади лекари от цялата страна – Плевен, Пловдив, Ардино и други градове ", добави още доктор Апостолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР