СДС в лицето на Филип Асенов и БЗНС-Пловдив с областен

...
СДС в лицето на Филип Асенов и БЗНС-Пловдив с областен
Коментари Харесай

Mария Белчева – кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен: Заедно продължаваме започнатото

СДС в лицето на Филип Асенов и БЗНС-Пловдив с регионален ръководител Илия Зюмбилев поддържаха претендента на ГЕРБ за кмет на Куклен Мария Белчева. Политическите партии показаха своята поддръжка с декларация, в които се споделя, че този акт е поради „ ясната увереност, че единствено обединени можем да помогнем за развиването и просперитета на община Куклен ".

В документа от партиите декларират, че застават зад кандидатурата на Мария Белчева за кмет на община Куклен на идния балотаж на 03.11.2019 година, че в нейно лице те виждат кмета, който има опита, уменията, знанието, екипа и волята да работи за преобразяване на община Куклен в още по-привлекателно и положително място за живот и бизнес, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.



Според декларацията Съюз на демократичните сили, Български земеделски народен съюз и ГЕРБ се сплотяват към споделените правила на либералност, ценене достолепието на личността, работа за просперитета на община Куклен, като отхвърлят всяка недемократична демонстрация, всеки опит за управление и манипулиране вота и волята на жителите на община Куклен.

Мария Белчева благодари за поддръжката и даде обещание дружно с представителите на Съюз на демократичните сили и Български земеделски народен съюз да довършат започнатите планове и да осъществят още доста нови.



Подписалите декларацията приканват всички поданици на община Куклен да дадат гласа си за Мария Белчева с номер 43 в бюлетината на балотажа в неделя, 3 ноември 2019 година, както и тези, които не са дали своят вот на 27 октомври 2019 година, да я поддържат в този момент, с цел да се реализира по-добро развиване за община Куклен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР