Сдружение Бизнесът за Пловдив“ настоява Община Пловдив и Общинския съвет

...
Сдружение Бизнесът за Пловдив“ настоява Община Пловдив и Общинския съвет
Коментари Харесай

„Бизнесът за Пловдив“ настояват за защита и запазване на Панаира

Сдружение „ Бизнесът за Пловдив “ упорства Община Пловдив и Общинския съвет да се възползват от отбраната, дадена им в закона, против дейности, непоредствено засягащи Панаира, които биха довели до загубата на общински и държавни механизми за въздействие и надзор върху бъдещето на емблематичното интернационално ревю.

Това обявиха в позиция от сдружението във връзка утрешното съвещание на локалния парламент, на което ще се гласоподава апорта на 29% от акциите от Панаира община Варна. Ако то бъде признато, предприемачът Георги Гергов ще придобие 79% от Панаира.

„ Сто и тридесетгодишната история на ревюто ни задължава като пловдивчани, да се отнесем към тематиката за ориста на тази институция, сложила града ни на международната бизнес картата с отговорността и уважението, което изискуем като наследници на прогресивните и предприемчиви визионери, положили основите и основали тази емблема на града ни. Общественият интерес и отговорността пред нашите потомци, би трябвало да са задоволителна мотивация, да не позволяваме подозрението за противоречиви или даже нечестни практики, пасивно държание и безучастие в миг, когато се взема решение ориста на този знак на Пловдив.

Надяваме се, че всички общински съветници и кметът Здравко Димитров да подходят отговорно и със съзнанието на пловдичани, предопределящи ориста на града ни и съответно на „ Пловдивския панаир “, се споделя още в писмото на сдружението.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР