Сблъскваме се с много проблеми в образованието, и във всички

...
Сблъскваме се с много проблеми в образованието, и във всички
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП Пловдив пред БЛИЦ TV: Аз знам как да създам шампиони

Сблъскваме се с доста проблеми в образованието, и във всички други сфери. Чрез дългогодишния ми опит и като преподавател и шеф, и като общински консултант, стигнах до извода, че тези проблеми би трябвало да бъдат решени.

За това взех решение да се кандидатирах и благодаря на моята партия Българска социалистическа партия, която ме издигна за кандидат за кметския стол в Пловдив. Това сподели в първото си изявление пред организация БЛИЦ претендентът за градоначалник на левицата в града под тепетата Николай Радев.

Акцентите в предизборната стратегия на Радев са да направи Пловдив по-доброто място за живеене. „ Аз цялостен съм работил с хора. И имам щастието да съм работил с надарени деца. Винаги съм казвал, че аз мога и знам по какъв начин да основа първенци.

Така, че моята упоритост е Пловдив да се върне още веднъж на шампионския си път. Това, което ние слагаме в нашата платформа и нашите съществени цели са да се насочим към хората на Пловдив.



Защото опазването на здравето, образованието влизат в една доста тежка обстановка. Училищата се задушават за това, че са по две в една постройка, с построяването на нови учебни заведения няма никаква вероятност.

Здравеопазването е зле, за жалост при този кмет Иван Тотев ние закрихме Белодробна болница, толкоз нужна за цяла Южна България с проблемите на туберкулозно болните, в този момент към същите дейности се води и Първа градска болница „ Свети Мина “, тъй като тя е във в действителност банкрут. Категорично няма да позволим това нещо.

Категорично аз и моят екип и моите другари от Българска социалистическа партия ще се борим и ще я запазим. Искаме в Пловдив здрави хора, дружно с това образовани хора, тъй като в случай че не са образовани, те нямат своята вероятност. Ние ще виждаме от ден на ден младежи да напущат града. Това са огромните ни приоритети-Пловдив на здрави и образовани хора.

Имаме желание да оказваме помощ за демографската рецесия, с която проблеми имат младежите. Имаме предпочитани действия към младежите, към детските градини и учебните заведения, само че ще търсим метод да помогнем и на обществено слабите хора.

Но твърдо и ясно би трябвало да кажем-ще оказваме помощ на хората в потребност, а не на тези, които ги мързи да вървят на работа и търсят по заобиколни и противозаконни способи да получават помощи или телкови решения. Развитието на бизнеса също е един от акцентите ни. Пловдив стопански въобще не е на първите места, на седмо място е по заплати.

Пловдивчани не престават да напущат града ни, и идват хора с още по-ниски приходи от други райони на България. Да, кметът не дефинира заплатите, само че той може да дефинира развиването на града, да вземем за пример с образованието, разяснява още в изявление за БЛИЦ Николай Радев.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР