Сблъсъкът между хип-хоп звездите 100 Кила и Тото от СкандаУ

...
Сблъсъкът между хип-хоп звездите 100 Кила и Тото от СкандаУ
Коментари Харесай

Хип-хоп сблъсък и могъща красота в #winmybet през тази седмица

Сблъсъкът сред хип-хоп звездите 100 Кила и Тото от " СкандаУ " е първият от двата дуела този четвъртък в онлайн риалити формата, a фитнес-легендата Биляна Йотовска ще се състезава против актрисата Диляна Попова в натовареното от хубост и съблазън, само че и доста физическа мощ второ събитие за вечерта.

Двубоите стартират тъкмо в 19:00 ч. в четвъртък, 19 август, и ще се излъчват извънредно и онлайн единствено в уеб страницата. Излъчването на дуелите е изцяло гратис и е налично след регистрация на уеб страницата.

След като предходната седмица поета и ефирен водещ Илиян Любомиров в тестването " Живи цели ", а дамският дуел " Голи и нацапани " сред всестранно надарените певици Тита и Диона бе отсрочен заради болестта на Тита, през тази седмица ни чакат още два епични дуела.

няма да кръстосват рими и бийтове, а ще би трябвало да проведат най-необичайното надпреварване с трудности в историята, като в същото време потвърждават своята физическа мощ, интелектуална мощност и кавалерски умения.

Биляна Йотовска и Диляна Попова пък ще би трябвало да дават отговор на провокативни въпроси една за друга до момента в който показват физическа мощ, еластичност и умения в един от най-новите олимпийски спортове - скалното катерене.

Зрителите и почитателите на участниците в #WINmyBET борбите към този момент могат да поддържат своите любимци като гласоподават за тях на уеб страницата, благодарение на специфичните, които ще получат гратис след регистрацията си на уеб страницата. Тези от феновете, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoins, а тези, които съберат най-вече от тях - ще завоюват и от WINBET.

Зрителят събрал най-вече wincoins след края на дуелите, ще завоюва чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смарт телефони iPhone 12. След всеки дуел, един почитател от тези, които са познали спечелилия в дуела ще бъде изтеглен на инцидентен принцип и ще завоюва смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди - тениски, кейсове за телефони и чаши с подписите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на инцидентен принцип измежду всички регистрирани консуматори на уеб страницата winmybet.bg следпоследния дуел. Участието в уеб страницата и в разпределението на премиите е безусловно гратис за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било

#WINmyBETe неповторим риалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават между тях в поредност от дуели на духа, тялото и мозъка, с цел да дефинират, кой е най-хубавият от тях.

До края на август, публиката може да чака още дуели с присъединяване на музикалните звезди Димитър Ковачев - Фънки и Константин, фитнес-героят и звезда на обществените медии Сами Хосни и " лудия кореспондент " Дани Петканов, както и отсрочения двубой сред Тита и Диона.
 Новата esports секция в уеб страницата на <a href=winbet.bg започва с happy hour " >
Новата esports секция в уеб страницата на winbet.bg започва с happy hour

Емоции и занимания с най-популярните електронни спортове

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР