Създателят на Two Doors Down Саймън Карлайл почина на 48

...
Карлайл е създател и сценарист на шотландския ситком Two Doors
Коментари Харесай

Карлайл е създател и сценарист на шотландския ситком Two Doors Down с Грегор Шарп.

Шоуто се развива около жителите на Latimer Crescent и играе Арабела Уиър, Киърън Ходжсън, Алекс Нортън, Дун Макичан и Джонатан Уотсън. Беше препоръчан за седма серия през февруари.

В четвъртък 35-годишният Уайтхол, който за първи път намери слава в телевизионни сериали като Bad Education и Fresh Meat, сподели своите съболезнования след новината за смъртта на Карлайл .

Публикувайки в X, известен преди като Twitter, той каза: „Толкова е тъжно да се събудя с тази новина. Саймън беше толкова талантливо и любезно човешко същество.

„Той беше първият ми редактор на скриптове и научих толкова много от него. Той беше толкова забавен и очарователен и винаги беше такава радост да прекарваш време с него."

Адвокатите на изнасилвача Шон Хог ще се бият с прокурорите в наддаването

Междувременно, самопровъзгласилият се за „суперфен“ Дейн Томсън, който се срещна с Карлайл на Comic Con в Абърдийн тази година, го описа като „остра, забавна и толкова добра душа“ с „гениална комедия“ писане".

Той каза: „Когато го срещнах лично, той беше толкова топъл и мил и толкова се смяхме.

„Преди да напусна събитието, той ми даде най-голямата прегръдка. На шега съм казвал на приятелите си, че „прегръдките на Саймън трябва да бъдат предписани от NHS“. Все още мисля това.

„Той беше не само фантастичен писател, но и най-прекрасният човек лично. Неговите впечатления от Кати и Кристин буквално ме довършиха този ден. RIP Саймън. Спете спокойно.“

В Two Doors Down Макичан играе Кати, голямо купонджия, хваната в капан в малка обстановка, заедно с Илейн С. Смит в ролята на хипохондрика от цял ​​живот Кристин О' Нийл.

Карлайл пише и за Changing Ends, комедиен сериал на ITV за израстването на Алън Кар през 80-те години на миналия век, както и за шоуто на BBC Boy Meets Girl.

Джон Петри, директор на комедията в BBC, каза: „Саймън беше прекрасен комедиен талант, който, наред с много други заслуги, участва в създаването и сценария на многократно награждавания сериал Two Doors Down.

„Топлият му комичен глас блестеше тези герои, печелят огромна привързаност на публиката и твърдо го утвърждават като дълготраен фаворит на ситкома.

„Нашите съчувствия са със семейството и приятелите му в този труден момент.“

Луиз Торнтън, ръководител на възлагането на поръчки в BBC Шотландия, каза: „Саймън беше голям писателски талант, обичан заради работата си по Two Doors Down и много други сериали. Нашите мисли са със семейството и приятелите на Саймън, както и с актьорския състав и екипа на Two Doors Down.“

Продуцентският екип на сериала каза: „Дълбоко сме натъжени от тази ужасна новина. Саймън беше брилянтен, забавен, непостоянен и великолепен човек.

„Той имаше микроскопично очарование от това какво прави смешните неща по-смешни и ние бяхме толкова щастливи да го познаваме.

“ Той беше в центъра на цялата работа, която направихме заедно и загубата му ще бъде дълбоко изживяна от всички нас. Изпращаме любов и подкрепа на неговото семейство и приятели."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР