Създателят на Нефтохимик и бивш член на Изпълкома на БФС

...
Създателят на Нефтохимик и бивш член на Изпълкома на БФС
Коментари Харесай

Порточанов: Сигурен съм, че Бойко Борисов съжалява

Създателят на " Нефтохимик " и някогашен член на Изпълкома на БФС Христо Порточанов показа пред Sportal вижданията си за протичащото се в българския футбол след катаклизмите с оставките в БФС и абсурда с расизма.

" Не трябваше да се стига до такава степен. Група лумпени да провокират мнения, че българите сме расисти. Както и министър председателят да споделя, че би трябвало да има смяна в БФС, което не му е работа. Бургаският футбол агонизира. Не е задоволително това, че Нефтохимик ще се върне на " Лазур " за бургаския футбол. Хората, които след мен управляваха, би трябвало да дадат отговор за какво се случи това с бургаския футбол. Трябва да бъде честен човек и финансово самостоятелен. Не знам дали ще има Конгрес. В устава е казано, че за провеждането на Конгрес функционалностите би трябвало да бъдат изпълнявани от заместник-президента. Неприятното е, че държавното управление в лицето на Бойко се намеси в това. Сигурен съм, че съжалява за това. Много е рисково да се замесваш с УЕФА и ФИФА. Може да последва сериозна глоба. Ако ни забранят да играем и контролни срещи, тогава какво вършим? Трябва да сложим линия на футбола ".

" Ако зависи от мен, аз няма да назнача конгрес. Предложения да се завърна във футбола имам съвсем всеки ден, само че заобикалям тези неща. Имам други цели. Футболът не ми липсва ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР