--> Създадено за Youth Empowered Любопитно Когато обичаш това, което

...
--> Създадено за Youth Empowered Любопитно Когато обичаш това, което
Коментари Харесай

Когато обичаш това, което правиш или какво е да си влогър с Eмил Конрад

 --> Създадено за Youth Empowered Любопитно Когато обичаш това, което правиш или какво е да си влогър с Eмил Конрад Той е YouTube влогър, създател на 6 книги и гост-лектор в идното издание на „ Жадни за познание: Успехът е пред теб! “ 1 ноември 2019, 16:06  Когато обичаш това, което правиш или какво е да си влогър с Eмил Конрад Източник: Coca Cola
Когато правиш това, което обичаш или обичаш това, което правиш, няма по какъв начин да сгрешиш. Повече за това си поговорихме с Емил Конрад, YouTube влогър, създател на 6 книги и гост-лектор в идното издание на „ Жадни за познание: Успехът е пред теб! “ на 21 ноември 2019 година Събитието е част от просветителната стратегия Youth Empowered на Системата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт, която цели подкрепи развиването на младежите и пълноценната им подготовка за пускане на кариера и сполучлива реализация в страната. Емил открива пристрастеността си още на 17 година със шерването на първото си видео, като продължава да я развива и до през днешния ден, с помощта на своите близо 420 хиляди почитатели в YouTube.

Забавление или бизнес? Как възприемаш това, което правиш?

Харесва ми това, което върша. Не бих споделил, че е тъкмо развлечение. До някаква степен може да се схване като изкуство, а то е моя персонална нужда. Да, аз се развличам, до момента в който фотографирам, обработвам и поддържам връзка. Не го свързвам с бизнес, само че може да се гледа на това, което върша, като на свободна специалност. Все още някои от решенията, които взимам, не са бизнес оправдани. По-важно за мен е да запазя своя личен почерк и достоверност.

Кои са качествата, които би трябвало да има някой, в случай че желае да се развива в твоята сфера?

На първо място - дисциплинираност, неизменност, организация. За мен това е най-важното. Това са характерностите за всяка свободна специалност. Креативността не е без значение, изключително за моята сфера. Работата ми зависи единствено от мен. Когато правиш това, което ти доставя наслаждение, тези качества се демонстрират от единствено себе си.

Успя ли и в случай че да - по какъв начин, да превърнеш това, което обичаш, в твой бизнес?

Да, считам, че съумях. Няма рецепта, която следвах. Не съм мислил по какъв начин и дали ще стане. Разви се естествено с течение на годините.

Успешният бизнес изисква ли жертви? Успяваш да запазиш салдото работа-личен живот? Как протича един твой работен ден?

Всяко нещо, което правиш, изисква жертви, само че това не значи, че не можеш да имаш персонален живот. При мен всеки ден е друг. Понякога работния ми ден стартира през нощта. Вечер обичам да обработвам. Имам свободата да работя, когато получа ентусиазъм, без значение в коя част на денонощието ще ме споходи. Случвало се е да работя седмици наред, само че това ми освобождава време за отмора отсега нататък. Имаше едно факсимиле: „ Когато работиш това, което обичаш, то няма да имаш нито един работен ден “. Е, един мой работен ден на процедура не съществува.

Ти ще бъдеш един от лекторите в #ЖадниЗаЗнание: Успехът е пред теб! Какво ще посъветваш младежите в България, на които в този момент им следва да избират посоката на своя професионален път?

Моят съвет е да изберат нещо, което на тях им харесва. Когато изборът е предначертан от обстановка или мнението на някой различен, то това не е същински избор. Ако към момента не знаят какво е, да опитват, до момента в който го открият. Не постоянно просветлението идва от горната страна и нещата се случват незабавно. Човек би трябвало да опита, с цел да осъзнае дали това е за него или не. Дори с цел да бъдеш добър в своята област, постоянно изисква време и старания. Ако, да вземем за пример, искаш да бъдеш коафьор, не би трябвало да се отказваш, единствено тъй като нямаш поддръжка по тази причина да бъдеш подобен. Каква работа и какви приходи ще имаш, зависи от това какъв брой ти харесва да го правиш. Когато си добър в нещо, няма метод да не успееш.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Youth Empowered .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Кога стопира да вали, внезапна промяна, натрупа сняг <br>
Кога стопира да вали, внезапна промяна, натрупа сняг
 Астероид мина рекордно покрай Земята Астероид мина рекордно покрай Земята  <br> <strong> Хелоуинът на звездите </strong>. Кой облече най-страшния костюм? <br>
Vivacom

Хелоуинът на звездите . Кой облече най-страшния костюм?
 <br> Мистериозните затъмнения, които <strong> трансформираха историята </strong> <br>
Мистериозните затъмнения, които трансформираха историята
Последни  <p>Какво е да си влогър с Eмил Конрад</p>
Създадено за Youth Empowered
Какво е да си влогър с Eмил Конрад  Найджъл Фараж Фараж към Джонсън: Откажете се от договорката за Брекзит  Жената като ентусиазъм и облик в българската и европейска живопис Жената като ентусиазъм и облик в българската и...  Бебе почина при пожар в Плевенско Бебе почина при пожар в Плевенско  NOVA покорява сезона с три нови хитови продукции NOVA покорява сезона с три нови хитови продукции  Мая Манолова Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов  Учител Да бъдеш преподавател - въпреки и без поддръжка  Охрана за втория тур, бюлетините подготвени Охрана за втория тур, бюлетините подготвени  <p>Поли Генова зарадва&nbsp;с нови&nbsp;снимки на сина си</p> Поли Генова зарадва с нови фотоси на сина си  Чети, откривай, твори, запази - приканват пловдивчани Чети, откривай, твори, запази - приканват пловдивчани  <p>Учител и служител на реда 2 години изнасилвали ученичка в Косово</p> Учител и служител на реда 2 години изнасилвали ученичка в Косово  Спасителна помощ за натровените деца в Кардам Спасителна помощ за натровените деца в Кардам  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Социолози: Кой ще победи на изборите в София Социолози: Кой ще победи на изборите в София  <p><strong>Тайната любов</strong> на Джон Кенеди и Одри Хепбърн</p> Тайната обич на Джон Кенеди и Одри Хепбърн  Как да се предпазим от простуда през зимния сезон Как да се предпазим от простуда през зимния сезон  Силно земетресение, 5,2 по Рихтер удари Албания Силно земетресение, 5,2 по Рихтер удари Албания  <p>Бургер на 10 години е атракция в Исландия</p> Бургер на 10 години е атракция в Исландия  Фандъкова: Тежки внушения, Манолова има опит с тези неща Фандъкова: Тежки внушения, Манолова има опит с тези неща  <p>Намереният в Испания българин убит&nbsp;с 14 изстрела</p> Намереният в Испания българин погубен с 14 изстрела Всичко от през днешния ден Виц на деня – Колко чаши ракия изпивате седмично? – Досторе, аз съм пияч, не счетоводител... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа  Телескопът Телескопът " Хъбъл " снима " злокобно лице " в космоса  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки Водещи вести  Социолози: Кой ще победи на изборите в София Социолози: Кой ще победи на изборите в София  Мая Манолова Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов  <p>Намереният в Испания българин убит&nbsp;с 14 изстрела</p> Намериха разстрелян българин в Испания  Спасителна помощ за натровените деца в Кардам Спасителна помощ за натровените деца в Кардам  <p>Прогноза на лекарите за Стоянка Мутафова</p> Новини за Стоянка Мутафова след интервенцията  <p>Учител и служител на реда 2 години изнасилвали ученичка в Косово</p> Учител и служител на реда изнасилвали ученичка в Косово  <p>Днес почитаме националните будители, празник имат още...</p> Днес почитаме националните будители, празник имат още...  <p><strong>Тайната любов</strong> на Джон Кенеди и Одри Хепбърн</p> Тайната обич на Джон Кенеди и Одри Хепбърн  Учител Да бъдеш преподавател - въпреки и без поддръжка  Охрана за втория тур, бюлетините подготвени Охрана за втория тур, бюлетините подготвени  <p>Поли Генова зарадва&nbsp;с нови&nbsp;снимки на сина си</p> Поли Генова разгласява нови сладки фотоси на сина си  Жената като ентусиазъм и облик в българската и европейска живопис Жената като ентусиазъм и облик в българската и европейска живопис  Бебе почина при пожар в Плевенско Бебе почина при пожар в Плевенско  Чети, откривай, твори, запази - приканват пловдивчани Чети, откривай, твори, запази - приканват пловдивчани  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Как да се предпазим от простуда през зимния сезон Как да се предпазим от простуда през зимния сезон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР