Съюзниците на бившия американски президент Доналд Тръмп използват AI инструменти

...
Съюзниците на бившия американски президент Доналд Тръмп използват AI инструменти
Коментари Харесай

Екипът на Тръмп използва изкуствения интелект на Oracle, за да „подбере армия“ от лоялни служители за „безпрецедентна концентрация на властта“

Съюзниците на някогашния американски президент Доналд Тръмп употребяват AI принадлежности за предварителна инспекция на идеологията на хилядите си евентуални поддръжници като част от невиждана интервенция за централизиране и разширение на властта му на всички равнища на американското държавно управление, в случай че той завоюва през 2024 година, оповестиха за изданието Axios осведомени с тематиката чиновници.

Те настояват, че стотици хора харчат десетки милиони долари, с цел да основат авансово подбрана и тествана про-Тръмп „ войска “ от до 54 000 лоялни на Тръмп хора на разнообразни държавни равнища, с цел да отстранен рестриктивните мерки, които са се отнасяли за предходните 46 президента.

Подборът на готовите за този тип държавна работа лоялисти към този момент е почнал, частично благодарение на изкуствен интелект на софтуерния колос Oracle, с който е подписан контракт за осъществяване на плана.

Вече се изследват историите и профилите в обществените мрежи.
Когато Тръмп встъпи в служба през 2017 година, той включи голям брой обичайни републиканци в кабинета си, както и на основни позиции. Тези чиновници постоянно лимитираха неговото държание и власт. Този път той ще се опита да избегне тези „ окови “

Ако Тръмп завоюва, хиляди негови поддръжници ще бъдат подготвени да заемат юридически, правосъдни, отбранителни, регулаторни и вътрешнополитически позиции. Неговото най-близко обграждане възнамерява да освободи всеки, за който се счита, че е неприятелски на твърдолинейните, властнически проекти, които той назовава „ Дневен ред 47„.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР