Гребците на отбора на Великобритания се противопоставиха на исторически лошата

...
Гребците на отбора на Великобритания се противопоставиха на исторически лошата
Коментари Харесай

Треньорът по гребане на отбора на Великобритания не може да скрие учудването си, когато олимпийският маркер беше поставен и се противопостави на рекордните валежи

Гребците на тима на Англия се опълчиха на исторически неприятната зима на английското време, с цел да оглавят таблицата с медали на Европейското състезание.

Рекордни превалявания удариха най-модерната база Caversham на British Rowing и я оставиха наводнена в продължение на два месеца.

Това принуди гребците да копаят надълбоко и треньорите да приспособяват методите си - наподобява с добър резултат, защото тимът по гребане на GB почисти на Евро в Сегед, Унгария. Те завоюваха осем златни, един сребърен и бронзов орден, с цел да оглавят класирането по медали.

„ Все още можехме да натрупаме благи, само че това беше извънредно затруднено и в действителност неловко “, сподели австралиецът Андрю Рандел, старши треньор на GB женски тим и привикнал с малко по-различни условия долу. „ Успяхме да избягаме на лагер за две седмици, само че не знам какво щяхме да вършим без това.

„ Не знам по какъв начин някой оцелява през зимата в Обединеното кралство. Момичетата би трябвало да излязат облечени в седем пласта, прав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР