Съюзът за стопанска инициатива стана първата работодателска организация, която се

...
Съюзът за стопанска инициатива стана първата работодателска организация, която се
Коментари Харесай

Съюзът за стопанска инициатива с “гореща линия” за подкрепа на евакуираните  от Украйна българи

Съюзът за стопанска самодейност стана първата работодателска организация, която се обърна към президента и държавното управление с подготвеност да спомага за намирането на работни места на евакуираните от Украйна българи, за опциите за попречване на филантропична рецесия и поддръжка на държавните институции.

ССИ изрази в писмо до президента и министър ръководителя готовността си във взаимоотношение с отрасловите министерства да ангажира своята мрежа от предприятия и браншови организации за подпомагане за трудовата реализация и за по-нататъшното обезпечаване на територията на страната на българи, евакуирани от Украйна.

ССИ дава на институциите директна линия за връзка, посредством която ще се реализира насочването на българските емигранти от Украйна, по отношение на техния професионален профил и подготовка и, въпреки това, мрежата от бизнеси – членове на Съюза.

Всички евакуирани от Украйна българи могат да се свържат със ССИ посредством “горещата линия”:. Там те могат да заявят желанието си за намиране на работа, своите познания, умения и професионален опит.

Със своите над 10 500 предприятия, близо 70 браншови организации и повече от 100 общински организации ССИ се ангажира да осъществя на трудовия пазар нуждаещите се украински българи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР