Съюзът на демократичните сили (СДС) държеше на по-строги мерки през

...
Съюзът на демократичните сили (СДС) държеше на по-строги мерки през
Коментари Харесай

Румен Христов: Не виждам дисциплината, която трябваше да си наложим, срещу вируса

Съюзът на демократичните сили (СДС) държеше на по-строги ограничения през целия този едногодишен интервал на пандемия, в резултат на.
Това съобщи в предаването водачът на Съюз на демократичните сили и лидер на листата в 23 МИР София, Румен Христов, разяснявайки новите ограничения на страната за справяне със болестта и провеждането на предизборна акция в невиждани условия.
" Вярно е, че българските жители се измориха, само че това важи за всички хора по света. Дисциплината, която трябваше да си самоналожим, за жалост, в България не я виждам. Маските се носят официално, виждаме го, както и виждаме, че официално се съблюдават условията за разстояние. И стигнахме до този взрив ", означи Христов. Той уточни, че сега става дума за доста сложна предизборна акция. " Освен това тази акция е доста необикновена - търсим контакти по телефони, посредством мейли и Фейсбук и послания през електронните медии. Трябва да бъдем виновни в тази обстановка, тъй като няма нищо по-ценно от здравето на българските жители ", отбеляза .
На въпрос дали десницата у нас отива обединена на, водачът на Съюз на демократичните сили уточни, че е изпълнена една фантазия на десния гласоподавател да види достоверното дясно обединено. " Имаме обединяване в лицето на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, от една страна, а въпреки това имаме фрагментирана левица в лицето на Българска социалистическа партия, Мая Манолова, АБВ и всички останали. Съюз на демократичните сили има насъбран опит и държим на експертизата си. Ние сме по-радикалната част от това обединяване с ГЕРБ и това е обикновено, тъй като ние имаме по-твърдо антикомунистическо, пазарно проевропейско и пронатовско ядро. Ние бихме били един катализатор - изключително на икономическите промени ", безапелационен бе Румен Христов.
По мотив утрешното поклонение пред жертвите на комунистическия режим в лагера " Слънчев бряг " край град Ловеч, Румен Христов разяснява, че изстъпленията на комунизма би трябвало да се учат в учебно заведение. " Ние даваме акцент върху тези събития, които не могат да бъдат забравени ", уточни Христов.
Какви ще са целите на Съюз на демократичните сили в идващия парламент - целия диалог с Румен Христов гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР