Съюз на българските спасители е сдружение от млади хора, решили

...
Съюз на българските спасители е сдружение от млади хора, решили
Коментари Харесай

Младежи създават нещо много полезно, но имат нужда от помощ

Съюз на българските спасители е съдружие от младежи, решили да оказват помощ и избавят животи. За тази цел Сдружението се окуражи да бъде основана гражданска система за известяван при бедствия, произшествия, долекарска помощ и изключителни обстановки.
Председателят на СБС - Костадин Карамитов от години работи за основаването на доброволческа мрежа в цяла България, която да оказва помощ на изпаднали в неволя хора. Последният му конфликт с естествено злополучие бе при огромния пожар край село Мечкул, край Кресненското дефиле.

" Правилният метод за оказване на помощ може да избави доста хора. Системата, която желаеме да създадем ще оказва помощ на хората, ще ги провежда и уведомява за приближаващи рискове. Ако пътувате с автомобил и пред очите ви се образува свлачище, паднат скали или дървета, които са затворили пътния сектор, ще може в точния момент да се подхващат дейности за обезпечаване на сигурност на останали участници, да се изберат обходни направления или да се помогне, с цел да бъде обезопасен региона " - показа Карамитов.

Сумата, която е нужна за пускане е 15 000 лв.. Моля, подкрепете акцията със SMS с текст DMS SBS на 17 777. Цена за еднократно подаяние за клиенти е 1 лева Цена за консуматори на предплатени услуги за 1 SMS е 1, 20 лева

Всеки донор ще бъде сътрудник.
Нека дружно осъществяваме една иновация в спасяването на човешки животи!
Може да дарите:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА Юридическо лице
Вид валута: BGN
IBAN: BG79UNCR70001523096431
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение Съюз на българските спасители 176181216

За информация: 0896 504010 или e-mail: [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР