Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече

...
Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече
Коментари Харесай

Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече е онлайн

Сайтът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към този момент е онлайн на адрес www.eu2018bg.bg.

Тъй като кирилицата е третата публична писменост в Европейския съюз, порталът на председателството е и на адрес ес2018бг.бг, непокътнат взаимно с Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Страницата е на четири езика – български, британски, френски и немски, и е съобразена с потребностите на хората с увреждания. Порталът е построен от „ Информационно обслужване “ АД е и по условията на Генералния секретариат на Съвета на Европейски Съюз.

Цената на плана е 69 900 лева без Данък добавена стойност. Това е подготвителната версия на уеб страницата. Той ще стане публична страница на председателството от 1 януари 2018 година, когато България поема поста от Естония.

Порталът ще бъде главният източник на информация, обвързвана с Председателството, предопределена за публицисти, необятната общност, както и за практикуващи експерти и специалисти. Специално място на него е отделено за събитията от календара на Председателството. Страницата ще реализира и връзката с акредитационната система, през която ще се записват делегатите и публицистите за събитията от високо равнище.

Сайтът ще дава опция да се гледат директно или на запис откритите диспути посредством лайвстрийминг. Достъпът до него ще бъде свободен, както и до всички оповестени публикации, документи, прессъобщения, фотоси и видеа. Към портала е създадено и мобилно приложение. Сайтът на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към този момент е на адрес www.bg-eupresidency.gov.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР