Сайт, в който може да търсиш информация от всички други

...
Сайт, в който може да търсиш информация от всички други
Коментари Харесай

Имате идея - ето три съвета как да я превърнете в успешен бизнес

Сайт, в който може да търсиш информация от всички други уеб сайтове в интернет? Джобен компютър, който има огромен сензорен екран и непрекъсната връзка с интернет? Онлайн платформа, която предлага достъп до хитови филми против абонамент? За да ги има Гугъл, iPhone и Netflix, има едно основно изискване - някой някъде в миналото да си е показал този артикул или услуга и да е почнал да работи за това да стане действителност.

Най-вероятно не е някой, по-скоро са някои - в множествено число. Добрите хрумвания в действителност не са чак толкоз неповторими. Рядкост обаче са тези, които са се трансформирали в сполучлив бизнес. Причината е, че положителното скимване е единствено началото на един дълъг и тежък път.
 Топ хрумвания за спомагателна работа, за която не се изисква специфичен опит
Топ хрумвания за спомагателна работа, за която не се изисква специфичен опит

Сглобяването на мебели е една от най-търсените услуги за " занаятчия за един час "

В собствен материал за Entrepreneur предприемачът Сайръс Клафи показва трите основни съвета за тези, които считат, че концепцията им има бизнес капацитет.

Без непримиримост не става: Успешният предприемач си проличава не в моментите на успех, а тогава, когато обстановката е комплицирана. Провалът е най-голямото тестване за волята - неудачният първообраз, издъненият пазарен дебют и финансовите терзания могат да разколебаят тези, които са склонни прекомерно елементарно да се откажат.

За останалите неуспехът носи значими уроци - и точно поради това не би трябвало в никакъв случай да се търси " директен път " нагоре: от време на време е по-добре да паднеш, само че преди да си се качил прекомерно нависоко. Клафи приканва да атакувате върховете малко по малко - с по-малки, само че и по-обозрими и реалистични цели. Така не губите нито продуктивността, нито визията накъде сте се запътили.
 10 страхотни хрумвания, които първоначално изглеждали неверни
10 страхотни хрумвания, които първоначално изглеждали неверни

Историята демонстрира, че доста мъдри хора не са съумели да оценят в действителност значими неща

Нужна е поддръжка: " Сговорна тайфа планина повдига ", е споделил народът напълно не инцидентно. Даже и да сте уверени, че имате най-уникалната бизнес концепция на света, сигурно ще срещнете по-големи компликации, в случай че действате изцяло независимо, вместо да съберете мощен екип.

Образът на гениалния всесилен бизнесмен е доста обичан на създателите на литературни и кино творби, само че в действителния свят е необичайност. Даже Стив Джобс е постигнал големите си триумфи благодарение на хора, които са разбрали, надградили и трансформирали в действителност визията му за артикули като Macintosh и iPhone.
 Снимка 626755
Източник:

Важно умеене за всеки бизнес водач е да може да събере към себе си един същински " дрийм отбор " от експерти в разнообразни сфери - и по-късно да е в положение да им гласоподава доверие при вземането на решения, за които те ще са най-подготвени.

В стратегически проект, това по какъв начин ще се отнасяте с първите си чиновници ще зададе тона, който пък те ще следват в личните си екипи, които неизбежно ще се обособят, в случай че компанията е сполучлива. Ако културата е токсична, няма по какъв начин продуктът да разгърне цялостния си капацитет.
 11 шантави хрумвания, които са създали основателите си богати
11 шантави хрумвания, които са създали основателите си богати

Някои от ексцентричните хрумвания за артикули, играчки или уеб страници носят на основателите си милиони

Правилното място и вярното време : Идеите не съществуват във вакуум. Затова и е значимо по кое време и при какви условия решавате да започнете новия си бизнес.

Една брилянтна концепция може да се провали с гръм и тропот при дебют в несъответствуващия миг - да вземем за пример опитите за интеграция на интернет и телевизия през 90-те. В същото време, напълно невпечатляваща идея може да реализира доста, в случай че бъде осъществена в подобаващия миг - цялата промишленост със смарт телефон аксесоари е чудесно доказателство за това.

Затова и всеки новак бизнесмен би трябвало да познава освен личната си сфера, само че и да следи пазарните трендове, новите технологии и измененията в потребителските желания. Понякога разликата сред триумфа и неуспеха може да е единствено в решението дали да визиите нещо ново към огромно събитие от общ темперамент, през съответен сезон или към даден празник.

Даже и да сте най-хубавите, това няма никакво значение, в случай че никой не ви е забелязал и никой не е поел риска да тества вашия артикул или услуга.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР