Съвсем скоро катастрофирах, Господ ми помогна. Пред нас караше Мерцедес,

...
Съвсем скоро катастрофирах, Господ ми помогна. Пред нас караше Мерцедес,
Коментари Харесай

Васил Найденов: Бог ме запази в катастрофата

" Съвсем скоро катастрофирах, Господ ми оказа помощ . Пред нас караше " Мерцедес ", който внезапно понижи от 140 на 20. Отляво беше мантинела, отдясно имаше доста дълъг тир. Беше неизбежна злополуката. До ден сегашен ме болят краката ".

Това сподели в предаването " 120 минути " по бТВ артистът Васил Найденов. В диалог с водещия Светослав Иванов Найденов показа, че произшествието е било съществено - предната част на автомобила безусловно изчезнала от мощния удар.
 Васил Найденов пострада леко при злополука на Автомагистрала
Васил Найденов пострада леко при злополука на Автомагистрала " Тракия "

Ударил се е в колата пред него

В първите моменти артистът даже не можел да излезе от колата. За шанс злополуката се разминала без съществени последици.

В ефира на bTV иконата на българската сцена описа и за обичаните си песни, обичаните текстове.

" Един от обичаните ми текстове е на песента " И на следващия ден е ден ". Много хубаво звучи, звучи с някаква вяра. Човек би трябвало постоянно да има религия в това, което ще му се случи на следващия ден. Понякога това, което си пожелаваш и искаш, се случва ", сподели Найденов.

По думите му една ария се трансформира в обичана на публиката, когато има история с този, който я слуша: " Нещо би трябвало да се е случвало. Да си кажеш " Тази ария е моята ария - тя е част от мен " . Важно е да има адрес. И е значимо какви думички ще ти бъдат поставени в устата ", има вяра Найденов.
 Васил Найденов: Да минеш от попа и рока в поп фолка е дупедавщина и въпрос на морал
Васил Найденов: Да минеш от попа и рока в поп фолка е дупедавщина и въпрос на морал

Само че тази дупедавщина освен в музиката, в връзките с други хора, е друго нещо. Всеки дефинира самичък за себе си и дали ще отиде в различен тим.

Попитан за времето, когато е изнасял 13 следващи концерта в Русия пред многохилядна аудитория, артистът показа: " Русия ме е научила на едни различен мащаби, които ги поисквам на сегашните актьори да ги изпитат. Преди имахме мощни позиции в Русия. Лили (Иванова) го знае.

Лошото е, че този пазар го напуснахме. Хората вършат пазари, а не ги унищожават, без значение от политиката. Политиката е единствено едната страна на нещата, само че ми се коства, че в това отношение ние загубихме, че не работим на съветския пазар ".

Готов е албумът “Златни шлагери ” на Васил Найденов

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР