Съвсем скоро Галена отбеляза 17 години на попфолк сцената и

...
Съвсем скоро Галена отбеляза 17 години на попфолк сцената и
Коментари Харесай

Галена проговори за любовта и щастлива ли е в брака си

Съвсем скоро Галена означи 17 години на попфолк сцената и призна, че въпреки и мъчно, тя се оправя с провокациите, които пандемията сложи пред нея и всички останали актьори. Изпълнителите към момента нямат участия, а това несъмнено им се отразява във всяко отношение. Очаква се през март да има смяна и някои заведения да стартират да работят още веднъж, само че Галена не е от дамите, които чакат и се оплакват, тъй като си намира работа. 

" Всеки един ден си намирам работа, с цел да не се отдам на неприятни мисли. Това би трябвало да направи и всеки човек – да си намира приятни занимания " – описа певицата в ефира на " Събуди се ". През пандемията певицата е употребила времето, с цел да го прекара със фамилията. Нещо, което е желала да направи от много дълго време.

Виж още:

" Не не помня от кое място съм тръгнала. Много е значимо за един съумял човек да помни началото, тъй като то не постоянно е цветя и рози. Феновете си спечелвам с години – с отношение, с шлагери. Те са най-голямото самопризнание " – споделя тя.

В последно време се появиха клюки, съгласно които Галена и нейната половинка Галин са в напрегнати връзки. Повод за слуховете бе и последната ария на Галена " Къде беше ти ". Звездата обаче обясни, че слуховете... не са истина.

" Аз съм щастливо влюбена в моята половинка 14 години, взаимно е. Когато има мощна обич, има разочорование, а аз съм прочувствен човек и обичам да подпитвам почитатели и другари по какъв начин върви любовта и техния житейски път, върша си заключения. Не всичко, което пея е истина за мен, то е истина за другите ", споделя певицата и добавя, че в случай че пее единствено за своето състояние сега, то доста хора не биха се разкрили в тези думи. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР