Съвсем скоро Дуейн Джонсън ще започне отново да обикаля из

...
Съвсем скоро Дуейн Джонсън ще започне отново да обикаля из
Коментари Харесай

Когато Дуейн Джонсън не може да открие дъщеря си

Съвсем скоро Дуейн Джонсън ще стартира още веднъж да обикаля из Съединени американски щати и Европа, с цел да промотира " Черния Адам ", който би трябвало да се завърти по кината през октомври.
 Том Круз, Уил Смит, Леонардо ди Каприо, Дуейн Джонсън и по какъв брой милиона ще изкарат от бъдещите си филми
Милионите, които печелят актьорите в Холивуд

Дуейн Джонсън не е на върха в тази ранглиста

А таман завърши прес туровете за " DC Лигата на супер-любимците " и несъмнено има още един куп отговорности. А и добре знаем, че тренировките при Скалата в никакъв случай не стопират.

Но знаем също по този начин, че колкото и да е ангажиран, постоянно намира време за фамилията си. Игрите с децата изискват много сила, а и време, което Дуейн Дожнсън неколкократно е казвал, че няма нищо срещу да отделя.

От профила на артиста в Instagram виждаме следващата игра, в която се е впуснал с щерка си Тиана Джия. Джонсън и четиригодишната му щерка са решили да си поиграят на гоненица. Като артистът много ловко се старае да не открие къде се е скрила Тиана Джия.

От време на време желае по някоя друга диря, която сякаш да следва. От описанието към поста излиза наяве, че това укритие е " толкоз положително ", че над 30 минути Скалата не може да я открие. Той написа също по този начин, че в натовареното си всекидневие, обвързвано с доста пътувания, моменти като този се оказват доста скъпи за него.
 Дуейн Джонсън, Кевин Харт, #TortillaChallenge и кой завоюва предизвикването за удряне с тортили
Тортиленият пестник, който Дуейн Джонсън отнесе

Смехът със Скалата и Кевин Харт е обезпечен

Дуейн Джонсън приключва поста си с шегата, че може и да е добър в доста други неща, само че напълно явно не коства в играта на гоненица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР