Съвсем неусетно изминаха почти два месеца, откакто Меган Рапино и

...
Съвсем неусетно изминаха почти два месеца, откакто Меган Рапино и
Коментари Харесай

Защо Меган Рапино и Сю Бърд няма да бързат да се женят

Съвсем незабелязано изминаха съвсем два месеца, откогато Меган Рапино и Сю Бърд оповестиха, че към този момент са сгодени.
 Меган Рапино, Сю Бърд и годежът на спортистките
Две от най-хубавите спортистки в света се сгодиха

Време беше Меган Рапино да постави пръстен на ръката на Сю Бърд

Две от най-хубавите спортистки в света станаха следващата известна двойка, която на инат на пандемията реши да разведри другояче мрачната 2020 година с хубава вест.

Въпросът в този момент е дали ще бързат да вдигнат женитба, или пък ще изчакат несигурно време, до момента в който светът още веднъж се върне в естествения си темп.

Пред People Сю Бърд дава отговор на този въпрос. Баскетболистката споделя, че все още не считат да бързат с организирането на сватбата. Бърд и Рапино са стигнали до решението, че ще изчакат, до момента в който пандемията отмине.

Просто тъй като желаят нито те, нито гостите им да се тормозят от COVID-19, проби и последствия от вероятно заразяване. " Не знаем по кое време ще се случи това, само че сме приели този факт. "

И тъй като сега не мислят за женитба, Меган Рапино и Сю Бърд ще се концентрират върху кариерите си, тъй като това също лишава забележителна част от времето и напъните им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР