Съвсем неусетно изминаха две години от номинация на Мария Бакалова

...
Съвсем неусетно изминаха две години от номинация на Мария Бакалова
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в екшъна с Руби Роуз и Ева Грийн

Съвсем незабелязано изминаха две години от номинация на Мария Бакалова за Оскар и тъкмо толкоз, откогато актрисата публично се реалокира в Съединени американски щати, с цел да преследва фантазиите си.
 Мария Бакалова, преместването ѝ в Съединени американски щати и защо си спомня актрисата
Емоционалните моменти на Мария Бакалова

За какво си спомня актрисата

И за тези две години новите функции за Бакалова напряко валят. От The Hollywood Reporter разбираме, че българката ще взе участие във кино лентата на Millennium Media - Dirty Angels , който ще бъде режисиран от Мартин Кембъл.

По-интересното е, че Мария Бакалова ще е дружно на екран с Ева Грийн и Руби Роуз , които влизат в другите основни функции. Очаква се фотосите да стартират този декември в Мароко, като по-късно да се пренесат и в Гърция.

Това, което знаем за Dirty Angels, е, че ще ни срещне с група дами бойци, която на фона на изтеглянето на войските на Съединени американски щати от Афганистан е изпратена в страната с загадка задача. Целта им е да спасят група тинейджъри, хванати сред Ислямска страна и талибаните.

Към момента не е ясно тъкмо каква ще бъде ролята на Мария Бакалова, само че ние подозираме, че тя ще е част от този специфичен женски отряд, който ще се впусне в екшъна. Очакваме да разберем и по кое време ще можем да видим Dirty Angels по кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР