Съвсем наскоро в Пловдив беше поставено едно ново начало -

...
Съвсем наскоро в Пловдив беше поставено едно ново начало -
Коментари Харесай

Ново място: "Голф бар Пълдин" в Пловдив

Съвсем неотдавна в Пловдив беше сложено едно ново начало - това на голфа в градски условия. С отварянето на всеки гражданин или клиент на града може да опитва уменията си или да потренира, без да се постанова да пътува с километри до най-близкото голф игрище.

Зад реализацията на забавната концепция стоят Димитър Георгиев дружно със своите деца Милена и Атанас Георгиеви - и тримата голф фенове. Това е едно от многото взаимни инициативи на фамилията, стоящо зад козметичната компания " Роза импекс ".

Милена Георгиева споделя, че концепцията за основаването на голф бар " Пълдин " се ражда напълно непринудено след едно съревнование по голф в чужбина, на което те участват, и в диалог с господин Станко Маринов, управител на националния тим по голф. За основаването на голф бара притежателите му не са черпили хрумвания от други сходни места из Европа и света, а са разчитали на личната си креативност, знания и ноу-хау.

Първоначално задачата им е да се направи място, където да се събират и да упражняват членовете на едноименния голф клуб в града - " Пълдин ", които са към 30, измежду които и татко ѝ.
Реклама
Днес, няма и месец след отварянето на бара, те виждат голям интерес от хората в града, а задачите им са надалеч по-мащабни - да създадат голфа по-популярен. " Защото това е спорт, за който няма възрастови ограничавания - може да се играе от 5 до 95 години ", безапелационна е тя.

Голф барът е единствено първата стъпка в това начинание. Милена споделя, че се водят договаряния с общинската администрация в Пловдив да бъде предназначен общински терен за създаване на голф игрище, където да могат да се образоват състезатели по голф.

Голф барът се намира в самия център на града - в постройка, благосъстоятелност на фамилията, в която се разполагат и няколко техни жилището за наемане. Той е оборудван с най-хубавата система за голф тренировки, основана досега - Foresight Sports GCHawk куадро оптична система.

В голф бара по едно и също време могат да играят до 4 души, а базовата цена е 45 лева./час, като тя може да варира, ако изберете пакет или подготовка с инструктор.
Реклама
Голф тренажорът разрешава на всички начинаещи да създадат своите първи стъпки в голфа или да наблегнат на сухи тренировки, преди да отидат на терен. Голф барът е подобаващ за тиймбилдинг събития, частни празненства и всевъзможен сходен вид мероприятия.

Това не е всичко обаче. Пространството е по този начин проектирано, че голфът да е съществена, само че не и единствената допустима интензивност - тук може да се съберете с другари, да гледате спортни събития, или да играете дартс, шах, табла, карти и така нататък

гр. Пловдив, ул. " Феликс Каниц " 4

+359 87 7700712
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Компании 2 Енергетика 3 Банки и финанси 1 Енергетика 2 Икономика 3 Свят 1 Право 2 Икономика 3 Коментари и разбори Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Наталия Бекярова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР