Съвсем наскоро дъщерята на Хали Бери е научила важен урок

...
Съвсем наскоро дъщерята на Хали Бери е научила важен урок
Коментари Харесай

Хали Бери разказва защо е обръснала главата на дъщеря си - slava.bg

Съвсем неотдавна дъщерята на Хали Бери е научила значим урок по хубост, който обаче ѝ е коствал скъпо.

Актрисата даде виртуално изявление пред водещия Джими Фалън, в което споделя, че двете ѝ деца – синът ѝ Масео Робърт Мартинес на 6 и щерка ѝ Нала Ариела на 12, прекарват огромна част в басейна по време на обществената изолираност. Всекидневното им плуване обаче се е оказало повода, заради която Нала се е сбогувала с част от косата си.

Бери споделя, че една вечер щерка ѝ идва при нея и ѝ споделя, че в задната част на главата й се е образувала голяма топка коса, която е заплетена. „ Дори не можех да си вкарам пръста вътре. Когато се пробвах да я разплета, Нала стартира да крещи “, споделя звездата пред Фалън.

Тя прибавя, че в началото се е пробвала да се оправи със обстановката като постави малко еликсир, който да помогне за сресването на косата. „ 30 минути по-късно, тя към момента беше заплетена и ставаше още по-трудно “. Единственото решение, за което Бери се е сетила, е да обръсне главата на щерка си. В момента задната част на главата на Нала е плешива.

„ Не одобри добре решението ми, само че това беше единствената ми опция. Сега обаче го схваща. Казах ѝ, че би трябвало да ме остави да ѝ оказа помощ и оттук насетне да сресва косата си всеки ден “.
Хали Бери рядко разгласява фотоси на децата си в обществените мрежи, а когато го прави, тя крие лицата им. По време на карантината обаче тя все по-често радва почитателите си, споделяйки с тях фамилни моменти. Наскоро тя разгласява видео на сина си, който беше обул високите токчета на мама и се забавляваше вкъщи.

Някои хора незабавно побързаха да обвинят Бери, че разрешава на момче да носи женски обувки, само че тя не им остана длъжна. „ Това е просто развлечение. Опитваме се да оцелеем сега. Разбирате ли ме? “. Друг коментатор пък обърка Робърт Мартинес с момиче, което провокира смях у звездата.

„ Тя очевидно си прекарва отлично “, написа фенът. „ Е, в действителност е ТОЙ и в действителност си прекарва отлично. Опитваме се да се оправим със обстановката по най-хубавия метод. И смехът оказва помощ най-вече! “.

Освен че децата ѝ я забавляват по време на карантината, Хали Бери също намира време за себе си. Тя съумя да впечатли почитателите си с присъединяване в предизвикването #PillowChallenge. Снимката ѝ с възглавница, употребена като рокля, незабавно събра хиляди лайкове.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР