“Съвременния живот е много динамичен, социалните мрежи се претрупват. В

...
“Съвременния живот е много динамичен, социалните мрежи се претрупват. В
Коментари Харесай

Театрална, а не хитова е новата песен „Валиш“ на Людмила Сланева-Локо

Съвременния живот е доста динамичен, обществените мрежи се претрупват. В този смисъл дребните неща би трябвало да придобият избрана форма, с цел да се разграничават. Бизнес форматите доста постоянно нямат нищо общо с правенето на изкуство и не споделят елементарните неща за които всички ние си мислим и които всички ние имаме потребност да споделяме.
Понякога се усещам отвън цялото това нещо, само че в действителност съм в него. От клубната ми работа се научих да виждам публиката. Интересно ми е да видя кой ще слуша „ Валиш “, сподели Людмила Сланева-Локо.
" Валиш "   гали ухото с мекост и феерия както в звука, по този начин и в цялостното чувство. Прилича на поп-песен, само че съчетава в себе си джаз, китарни рифове и класическо пиано – нещо като „ pop-noire ”, защото припомня парче от саундтрак. „ Не може да пускаш единствено неща, които да угаждат на публиката. " Валиш " е цялостен анти-хит на всичко, което е шлагер сега. Близко е до музиката на 70-те. Харесва ми да ми пусна в ефир тъкмо такова нещо. Провокация за мен самата е. “ споделя Людмила.

„ Валиш “ всъщност  е сингъл към ЕР (мини-албум) с няколко доста разнообразни като род версии на същата мелодия, което го прави напълно пробен. Певицата твърди, че е мигане към разпоредбите в музикалния бизнес, макар първокласния тон.

Екипът, основал ЕР-„ Валиш “ е интернационален. 
В носителя ще откриете и една напълно джаз-версия на песента (Private Version).

Чуйте диалога на Боян Бочев и Яна Спиридонова с Людмила Сланева-Локо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР