Съвременните индийски диетолози развиват ново отношение в разчитането на правилната

...
Съвременните индийски диетолози развиват ново отношение в разчитането на правилната
Коментари Харесай

9 тайни на трайното отслабване от индийките

Съвременните индийски диетолози развиват ново отношение в разчитането на вярната диета. Според тях в западната просвета въглехидратите в едно меню са лишени от : да вземем за пример модифицираното брашно се употребява за правене на самун, тестени произведения и сладкиши, и даже за артикули с споменат диетичен резултат.

В индийската кухня се натъртва повече на концепцията на Дал (Dal - значи "цепя ", "разделям ". Думата отбелязва и всички бобови растения като леща, фасул и грах, чиято шушулка е отстранена) , Сабхи или Сабзи (sabji - употребява се в Южна Индия, или sabzi - касае се до всевъзможен тип зеленчуци), Роти (roti или chapati - това е индийски плосък самун, подготвен от пълнозърнесто брашно, смляно на каменна мелница).

 готвене кухня храна здравословно Индия индийка жена iStock

Съчетаването на тези храни, включващи повече фибри, балансира нашето хранене, засища ни и ни дава повече сила, което е належащо при съблюдаване на избран режим за намаляване, написа " ".

Диетолозите в Индия означават още един пропуск в храненето на Запад. Те считат, че ни липсва задоволителен банкет на зеленчуци и че те се сервират под камуфлажа на крутони, мазни сосове или обилно полято количество олио.

Следователно се питаме за какво не отслабваме, мислейки си, че ядем здравословно?

 подправки iStock

Оттам идва и известността на диети като тази на Аткинс, която насърчава ниското наличие на въглехидрати. Това значи да заобикаляме храни като гевреци, пици, паста, кифли, които не доставят съвсем никакви хранителни субстанции в нашето тяло. От друга страна диети, които изцяло или отчасти ги отхвърлят, въздействат на намаляването на - невропредавател в мозъка, виновен за възприятието на благополучие, задоволство и благоденствие. Резултатът, съгласно индийските експерти по хранене, са нервност, безпокойствие, меланхолия и противодействие към спазването на диети.

Индийските диетолози считат още, че диетите за намаляване би трябвало да се основават на разбирането на редица фактори, които въздействат върху тежестта като скоростта на, възрастта, пола, равнището на физическа интензивност, болести , които съпътстват искащия да отслабне и второстепенни дадености.

Основните храни, които употребяват в Индия, методите им на готвене и комбинациите от артикули в тях са ориентирани към повишение на фибрите и хранителното наличие.

Най-добрият метод да се знае, че губим тегло по верния метод, съгласно индийските, е да се подсигурява, че редуцирането на килограмите става постепенно и последователно . Правилното и уравновесено хранене е първата стъпка към сполучливо намаляване в дълготраен проект. В този смисъл главният стадий включва избор на хранителни артикули, които са с ниско наличие на калории и високо - на хранителни субстанции.

Ето и някои от главните индийски диетични препоръки:
 Основните 9 индийски диетични съвета  Основните 9 индийски диетични съвета  Основните 9 индийски диетични съвета  Основните 9 индийски диетични съвета
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР