Съветникът на унгарския премиер отбеляза, че Будапеща може да бъде

...
Съветникът на унгарския премиер отбеляза, че Будапеща може да бъде
Коментари Харесай

Унгария заяви, че няма да доставя оръжие на Украйна, въпреки призивите на Зеленски

Съветникът на унгарския министър председател означи, че Будапеща може " да бъде сътрудник на Киев в построяването на мира, само че не и в нещо друго ".
Унгария е подготвена да бъде сътрудник на Украйна в постигането на мир, само че не и в доставките на оръжия, макар настояванията на президента Володимир Зеленски. Това съобщи в неделя политическият консултант на премиера на Унгария Балаж Орбан в изявление за, оповестява ТАСС.

„ Както и преди, Унгария няма да доставя оръжие, макар настояванията на украинския президент и ние можем да бъдем сътрудник в построяването на мир, само че не и в нещо друго “, съобщи съветникът на унгарския министър председател, разяснявайки наличието на украинския водач на срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел на 9 февруари.
Той също по този начин акцентира, че Унгария „ поддържа интеграцията на Украйна в Европейски Съюз, само че тя би трябвало да реализира прогрес в зачитането на правата на националните малцинства, в това число унгарското малцинство в Закарпатието “. 
Както вестник Nepszava заяви по-рано, унгарският министър председател Виктор Орбан и австрийският канцлер Карл Нехамер на среща в Брюксел със Зеленски отхвърлиха да му доставят оръжие. Миналия четвъртък Зеленски, който беше поканен на срещата на върха на Европейски Съюз, беседва там с водачите на страните от Централна и Източна Европа, в това число министър председателите на Унгария, Гърция, Словения и Хърватия, канцлера на Австрия, както и с президентите на България и Кипър. Според няколко самостоятелни източника главната тематика на 30-минутната замяна на отзиви сред осемте водачи е била доставката на оръжия за украинската войска. Според вестника Зеленски е почнал диалога с изброяване на оръжията, нужни на Украйна, а австрийският канцлер и унгарският министър председател незабавно са декларирали, че не могат да удовлетворят това искане. От самото начало на спора в Украйна унгарското държавно управление отхвърли да изпрати там оръжия и не позволи превозването им през своя територия, отбелязва ТАСС.

Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
12 Фев 2023168912 Фев 2023129112 Фев 2023155212 Фев 202399412 Фев 202379612 Фев 2023931Коментариsasko12 Фев 2023 16:41ч.
Ами няма да давате....Като си нямате герои като Кирчо, Христо, Гнома, Боко и още една група сбирщина все евроатлантици на маса.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Objebra12 Фев 2023 16:52ч.
https://dok-fundament.ru/kottedzh/ строительство домов и коттеджей под ключ
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чоко12 Фев 2023 17:02ч.
Ааааа, можело значи... Можело и по този начин но си трябват топки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати триморецът12 Фев 2023 17:23ч.
Тук нашият президент печели червени точки, тъй като за смут на Демократична България сме били включени в третата група страни, които се въздържат от изпращане на оръжие за Украйна. Разбира се, най - дейни са Полша и балтийските страни, т. е. Триморието. Дано към този момент президентът е осъзнал къде и с кого попада България в Триморието. Клоунът Зеленски е заречен да води война до последния украинец, само че след това следват страните от Триморието. Не би трябвало да се позволява българите да бъдат идващото пушечно месо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати скоро се чакат решенията на КС12 Фев 2023 19:13ч.
по дело 1 и 3/2023, които заведоха Възраждане, подкрепени от Българска социалистическа партия за оръжията и сключването на контракта с американците за създаване на нова нуклеарна мощ. Затова Радев към този момент бие отбой и по двете тематики - не поддържа наказания против нуклеарната енергетика на Русия и не поддържа повече износа на оръжия. Защото и двете решения на Народно събрание са противоконституционни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret12 Фев 2023 21:14ч.
" Михайло Подоляк: Българският президент предлага да застанем на колене пред Русия " Това доживяхме, всички да сочат предателя Ррадев. Преди месец и нещо военния министър на Полша сподели: Позицията на българския президент граничи с изменничество! А преди дни държавното управление на Естония съобщи публично: Българското държавно управление прави изменничество!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3812 Фев 2023 22:44ч.
Хубаво... изменничество на какво??? Откъде някакъв, който даже не е в НАТО или Европейски Съюз, ще дефинира държанието на членове на този съюз, в който желае да влиза? Егати нахалството. А поляците, в случай че си имат враждата с руснаците, да си се оправят с тях. Ако могат да ги бият, да ги бият. Но без нас. Това им и Орбан, но не желаете да чувате петела... Нищо, и без вас се съмва.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Браво на Унгария,13 Фев 2023 1:47ч.
която сподели междинен пръст на ЖужеЗе и Украйна!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023100507 Фев 202394410 Фев 2023301607 Фев 2023822
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР