Съветът за електронни медии (СЕМ) осъжда остро разпространението в интернет

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) осъжда остро разпространението в интернет
Коментари Харесай

СЕМ за сайтове, публикували клип със смърт: Демонстрация на бездушие

Съветът за електронни медии (СЕМ) осъжда остро разпространяването в интернет уеб сайтове на фрагменти от на млад български музикален реализатор. Това се споделя в позиция на медийния регулатор.

Припомняме, че още през вчерашния ден разгласи, че е шокирана от появилите се в медиите фрагменти от гибелта на Денис Теофиков.
 Три версии: Убийство, самоубийство или случай е повода за гибелта на младия реализатор Денис Три версии: Убийство, самоубийство или случай е повода за гибелта на младия реализатор Денис
Три са вероятните версии за гибелта на младия реализатор Денис Теофиков. Припомняме, че през днешния ден към 13 часа младежът е полетял от апарта...

" Смущаващо е бруталното тъпчене на хуманността и етичните правила в публицистиката, както и откритата проява на безсърдечие към паметта му и страданието на околните ", безапелационни са от Съвет за електронни медии.

Според известието на регулатора в резултат на разширените си пълномощия, Съвет за електронни медии реагира незабавно на подаден сигнал за неуместно наличие в платформите за шерване на видеоклипове YouTube, Фейсбук, Twitter, TikTok. 

Съветът е сезирал и способния орган в страната, под чиято пълномощия са платформите.

За доставчиците на видео по поръчка, вписани в обществения указател на Съвет за електронни медии, ще бъдат подхванати съответните административнонаказателни дейности, се показва в позицията на медийния регулатор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР