Съветът на американските модни дизайнери раздаде своите награди, а статуетката

...
Съветът на американските модни дизайнери раздаде своите награди, а статуетката
Коментари Харесай

Сияйна на 71 като Мей Мъск, диско кралицата Брук Шийлдс и още от най-добрата звездна мода напоследък

Съветът на американските фешън дизайнери раздаде своите награди , а статуетката за „ Модна икона “ отиде при Дженифър Лопес . Модният ѝ „ Оскар “ беше разгласен още през април, когато ръководителя на Съвета – дизайнерката Даян декор Фюрнстенберг, сподели: „ Дженифър Лопес употребява облеклата като метод да изрази убеденост и мощ. Както дизайнери, по този начин и фенове чакат с неспокойствие стилните ѝ изказвания. “

 червен килим Getty

Джей Ло не разочарова, появявайки се с обекло Ralph Lauren: изрязана блуза с блещукащи детайли и пола с шлейф в цвят корал .

Вижте ТУК още от най-стилните посетители на Наградите на Съветът на американските фешън дизайнери >>>

Отново отреждаме място на Брук Шийлдс измежду най-добре облечените, този път поради визията ѝ по време на стилните Оскари. 54-годишната актриса изглеждаше като диско дива с ослепителен сребрист гащеризон на марката Sachin & Babi .

 червен килим Getty

Тя се завърна към славното за нея десетилетие на 80-те още с обемна прическа на къдрици и ярки обеци.

Вижте ТУК още от най-стилните посетители на Наградите на Съветът на американските фешън дизайнери >>>

Сред гостите на Бруклинския музей на изкуствата по време на стилните награди беше и Шайлийн Уудли , която се появи с ексцентрична рокля вид смокинг Jonathan Simkhai .

 червен килим Getty

27-годишната актриса ни впечатли и с още един дръзновен избор в черно – транспарантна рокля с трико Christian Dior , където провокацията среща изтънченост. Стилни детайли са бухналите ръкави, панделката към яката и точките в горната част, както и линиите в долната.

 червен килим Getty

Друга звезда, която попадна в стилното ни полезрение, е Софи Търнър . След като „ Игра на тронове “ завърши, актрисата още веднъж е под прожекторите поради основната си роля във кино лентата „ Х-Мен: Тъмния феникс “.

Вижте някои от последните ѝ визии в галерията >>>

Любимата ни нейна поява обаче е на премиерата на документалния филм за Jonas Bothers “Chasing Happiness” (актрисата неотдавна се омъжи за Джо Джонас) и това се дължи на роклята Paco Rabanne . Сребристите детайли в композиция с тъмното червило и растежа си я карат да наподобява като от друго измерение.

View this post on Instagram
לא נצא לסופ״ש בלי לוודא שראיתן את סופי טרנר רותחת מאי פעם בפקו רבאן
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР