Съвестта ми е чиста - с тези думи кметът на

...
Съвестта ми е чиста - с тези думи кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Стрелча: Съвестта ми е чиста

" Съвестта ми е чиста " - с тези думи кметът на Община Стрелча Стойно Чачов влезе в Пангюрския областен съд, където ще бъде прегледано настояването на прокуратурата той да бъде отхвърлен от служба.

Съдията по делото изгони публицистите и им забрани да останат в залата, с цел да чуят причините на обвиняването и отбраната, оповестява кореспондентът на bTV в района.
Кметът на Стрелча: Политиката към чиновниците ми е демократична, граничеща с другарство Според Стойно Чачов офанзивата против него е фарс и цели да бъде омаскарен за идните избори
До момента по следствието против Стойно Чачов са разпитани 40 очевидци. Само един от чиновниците в общината твърди, че кметът е оказал върху него насила.

Според прокуратурата Чачов би трябвало да бъде отхвърлен от служба, с цел да не въздейства върху показанията на подчинените си. Срещу стрелчанския кмет е повдигнато обвиняване за оказване на насила върху собствен чиновник.
Прокуратурата изиска отстраняването на кмета на Стрелча Стойно Чачов Срещу него е повдигнато обвиняване за насила – предиздвикал собствен чиновник да си подаде молба за овакантяване
Разследването е за 19 чиновници на Община Стрелча, на които е подредено да си напишат авансово молбите за овакантяване. Засега обаче доказателствата сочат единствено да един чиновник.

Стойно Чачов съобщи, че това е „ замърсен номер”, с който се цели да го откажат от конкуренцията за локалните избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР