Сателитният пилот на Ducati Джак Милър нарече враждата между Валентино

...
Сателитният пилот на Ducati Джак Милър нарече враждата между Валентино
Коментари Харесай

В MotoGP им писва от враждата между Роси и Маркес

Сателитният водач на Ducati Джак Милър назова враждата сред Валентино Роси и Марк Маркес " глупава и незряла ". Според него тя би трябвало да завърши, тъй като заплашва сигурността на останалите водачи от стартовата решетка на кралския клас. Неприязънта сред двамата утихна след известния им конфликт през 2015 година в Малайзия, когато Доктора за финален път бе толкоз покрай десетата си купа. Напрежението сред двамата обаче още веднъж взе връх преди две седмици в Аржентина, когато Маркес бутна Роси, който катастрофира.
" I am scared to race with him. "

Valentino Rossi has accused Marc Marquez of deliberately crashing into riders.

More here: https://t.co/8MppalgUCK pic.twitter.com/rwoyQkb6p9
— BBC Sport (@BBCSport) April 9, 2018
Валентино не пожела да одобри извинението на испанеца на пистата и съобщи, че съперникът му унищожава спорта. Маркес получи и доста рецензии от други сегашни и отдръпнали се водачи. На конференцията преди старта на спортния уикенд в Америка Милър се обърна към двамата първенци с молбата да прекратят враждата си. Той им напомни и аналогичната обстановка преди време сред Дани Педроса и Марко Симончели, която докара до злополука във Франция през 2011 година и строшен крайник за Педроса.

The moment everyone is talking about from #ArgentinaGP @marcmarquez93 and @ValeYellow46 CLASH!

Relive the #TermasClash https://t.co/uxrqBB0MdH pic.twitter.com/1F01kUpn05
— MotoGP™ (@MotoGP) April 9, 2018
" Всички тук се състезаваме и рискуваме животите си и мисля, че поради останалите момчета и поради почитателите това е неуместно и незряло. Те са задоволително опитни и би трябвало да си напомнят, че животът е къс и ние рискуваме задоволително. Битката не трябва и да излиза отвън пистата в медийното пространство ", разяснява пред медиите Милър.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР