Сателитни снимки показват концентрирани загуби на руски превозни средства в

...
Сателитни снимки показват концентрирани загуби на руски превозни средства в
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Елитните части на Русия търпят загуби в Донецка област

Сателитни фотоси демонстрират съсредоточени загуби на съветски транспортни средства в региона на Въгледар в Донецка област. Тези транспортни средства евентуално са били елементи от съветската 155-та морска пехота (NI) бригада, която е била в челните редици на последните скъпи офанзиви. NI се преглежда като елитна пехота в съветската войска.

Това оповестиха от английското министерство на защитата в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

За разлика от сходно влиятелната въздушнодесантна пехота (VDV), NI не е ситуирана като обособена огромна групировка в Украйна . Вместо това, обособени елементи са били прикрепени към групи от сили, доминирани от сухопътните сили.

Като подобен, NI е претрупан с някои от най-трудните тактически задачи във войната и е претърпял извънредно огромни загуби.

Предполагаемата нараснала дарба на бригадите на NI в този момент съвсем несъмнено е доста влошена, тъй като е била запълнена с некомпетентен мобилизиран личен състав.

Тази липса на опит съвсем сигурно изостря склонността на съветските офицери към микроуправление, което от своя страна понижава оперативната еластичност. Съществува реалистична опция унищожените елементи на NI още веднъж да бъдат ангажирани в нови офанзиви край Въгледар.
 Лондон: Русия желае да изтощи до дъно Украйна
Лондон: Русия желае да изтощи до дъно Украйна

Кампания в този момент се стреми главно да деградира украинската армия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР