Състезаваш ли се непрекъснато за вниманието на мъжа? Чувстваш ли,

...
Състезаваш ли се непрекъснато за вниманието на мъжа? Чувстваш ли,
Коментари Харесай

Как да спреш да се бориш за неговото внимание?

Състезаваш ли се непрестанно за вниманието на мъжа? Чувстваш ли, че постоянно някой различен и/или нещо е по-голям от теб – било приятелите му, работа, занимания? Мислиш ли, че не си задоволително добра за него?
Прочетете още
Това държание и мислене, което проявяваш към мъжете, може да е обвързвано с детството ти. Ниското самочувствие, неналичието на задоволително религия в себе си, възприятието, че все би трябвало да правиш нещо, с цел да се докажеш на мъжа, може да са свързани с детските ти контузии.

Ако си имала майка, за която постоянно кариерата е била по-важна и е предала грижите за теб на баба и дядо, може в теб да се зародили точно тези усеща, страсти и поведенчески модели. Тогава си търсила всевъзможни способи да привлечеш и задържиш вниманието на майка си, да прекарвате време дружно,
да получиш обич, поддръжка и грижа.
Може да си се стараела да изкарваш отлични оценки в учебно заведение, тъй като единствено тогава си получавала някакво внимание и думи на поддръжка и прослава. Само тогава си била преди всичко за мама и тя е била горда с теб. Чувствала си се скъпа за нея.
Усещаш ли да проявяваш същото държание и с мъжете?
Да се чудиш какво още да направиш, с цел да впечатлиш мъжа и той да ти обръща внимание?

Ако искаш да спреш с този модел на държание и да омагьосаш мъжа с лекост, направи това: преработи връзките с майка си, тъй като съразмерен любовен живот се основава на хармонични връзки с майката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР