Състезателят на спортен клуб по лека атлетика Лудогорец (Разград) Лъчезар

...
Състезателят на спортен клуб по лека атлетика Лудогорец (Разград) Лъчезар
Коментари Харесай

Лекоатлетът Лъчезар Вълчев мечтае за медал от световно първенство

Състезателят на състезателен клуб по лека атлетика Лудогорец (Разград) Лъчезар Вълчев мечтае за орден от международно състезание, както и за олимпийски орден. Това сподели през днешния ден пред представители на медиите 13-годишният състезател, откакто получи финансова премия за високи спортни резултати от кмета на общината доктор Валентин Василев. Младият лекоатлет благодари за оказаната чест и дружно със своя треньор Красен Цонев описа за усещанията си от участията в надпреварите и очакванията им за идните шампионати.
 Красен Кралев награди спечелилите в @@@

През тази година Лъчезар Вълчев завоюва голям брой златни медали, два от които са от европейските детски игри в чешкия град Бърно - в скока на височина с достижение 165 см и на дължина с 5,81 метра. Към сбирката си той прибавя и сребърен орден в бягането на 800 метра с достижение 2:21 минути. Така той стана единственият играч с три медала от Европейските детски игри по лека атлетика.
 Красен Кралев награди спечелилите в @@@

През юни надареният разградски състезател завоюва шампионската купа на България с нов народен връх на държавния шампионат по лека атлетика за девойки и момчета до 14 година Участвал е още в редица шампионати в страната, като на всички места е първи. Лъчезар Вълчев дружно с Вержиния Костадинова са първенците на А1 атлетика за младежи за 2018 година. Д-р Василев поздрави младия лекоатлет и му пожела още върхове в спорта. Лъчезар Вълчев получи и друго самопризнание за труда си през годината, като беше избран за най-перспективен млад играч в тазгодишната ранглиста за най-хубав състезател на община Разград. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР