Състезателките на клуб Илиана спечелиха три титли до момента от

...
Състезателките на клуб Илиана спечелиха три титли до момента от
Коментари Харесай

Ина Ананиева: Успехите на клуб Илиана се дължат на дългогодишен труд и на страхотен екип от млади треньори

Състезателките на клуб Илиана завоюваха три трофеи досега от държавното отборно състезание по художествена гимнастика, което се организира в столичната зала " София ". Грациите взеха златните оценки при дамите, девойки младша възраст и девойки младша възраст до 10 години. Утре ще стане явен отборният първенец при девойки старша възраст.

Президентът на клуба Ина Ананиева съобщи, че този триумф се дължи на дълготраен труд и страховит екип от млади треньори.

" Защитихме купите си от предходната година при дамите, при децата, само че съм най-щастлива, че успяхме при девойки младша възраст да вземем златния орден. Ако мога да върна малко последователност обратно, това е един дълготраен труд и страховит екип от млади треньори, на които аз доста държа, несъмнено, и доста им оказвам помощ. За мен това в действителност е предстоящ резултат ", сподели Ананиева.
" В тези шампионати би трябвало да имаш един добър и стилен тим, тази година в регламента влизат безусловно всички оценки, няма отпадаща оценка, както беше до момента, тъй че не може да си позволиш да има едва изиграване. Да, може да се случи, само че другите би трябвало да компенсират със мощна игра. Аз съм екипен състезател и доста обичам тези надпревари - държавното отборно, ансамблите и клубното, което беше предходната година. Освен многото шампионати, които провежда федерацията, има и доста клубни шампионати, което е доста добре за развиването на дребните гимнастички и на спорта като цяло ", добави тя.

Ананиева е старши треньор на националния отбор, който завоюва бронзов орден от Игрите в Рио 2016. Тя разяснява новите състезателки в отбора на Весела Димитрова.

" Аз виждам капацитет в новите девойки, тъй като първо знам какъв капацитет има Весела Димитрова. Със сигурност няма да й е толкоз леко, както беше с предходния отбор. Тези девойки са с по едно държавно състезание, дано да им дадем малко време, дано да им дадем успокоение. Аз съм сигурна, че ще съумеят да се сработят за огромните шампионати ", съобщи още Ананиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР