Състезателката на клуб Юнак Биляна Дудова бе определена за Спортист

...
Състезателката на клуб Юнак Биляна Дудова бе определена за Спортист
Коментари Харесай

Биляна Дудова е за трети пореден път Спортист на годината в Русе

Състезателката на клуб " Юнак " Биляна Дудова бе избрана за Спортист номер 1 на Русе за 2020 година в анкетата на спортните публицисти, проведена от локалния вестник " Утро " и oбщина Русе. Дудова, която е вицешампионка на европейското състезание за дами и държавна шампионка, печели оценката за трета поредна година.

" Изключително щастлива съм и за мен е голяма чест да получа за трети път тази премия. Благодаря на всички, които ми оказват помощ да се осъществявам и да спечелвам медали. През тази година си поисквам да взема квота за олимпиадата и да преследвам най-високото ходило на олимпийските игри - златния орден ", сподели Дудова.

Втори в анкетата се подреди боксьорът Радослав Росинов от боксов клуб " Русе " - европейски първенец за младежи до 18 години и държавен първенец.

На трето място е състезателят по повдигане на тежести Стилян Гроздев от клуб " Русе " - държавен първенец, първенец на турнир-квалификация в Малта за квота към олимпийските игри в Токио.

За треньор на годината бе разгласен Радослав Атанасов - треньор по повдигане на тежести, тренира Ангел Русев и Стилян Гроздев. Наградата за приложник номер 1 взе Валентин Хасърджиев - авиомодели. За най-хубав тим бе определен клубът по плувни спортове " Локомотив " в Русе - за множеството медали, извоювани през миналата година. Всички отличени получиха грамоти, кристални статуетки и парични награди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР