Състезатели от всички 31 отбора на НХЛ ще играят в

...
Състезатели от всички 31 отбора на НХЛ ще играят в
Коментари Харесай

Звезди от НХЛ ще участват в благотворително предизвикателство

Състезатели от всички 31 тима на НХЛ ще играят в благотворителен шампионат. NHL Player Gaming Challenge ще стартира на 30 април и ще се организира в продължение на четири седмици.

Фондацията на Националната хокейна лига и електронните спортове ще дарят 100 000 $ в напъните за подкрепяне на битката с COVID-19.

" През последните няколко седмици НХЛ, неговите клубове и общественост на играчите бяха доста дейни с игрални начинания в опит да се свържат с почитателите, които са в обществена изолираност. Проведоха се благотворителни шампионати, електронни симулации и нощни стриймове ", съобщи Крис Голиер, вицепрезидент в НХЛ по бизнес развиване и нововъведения.

" Представеното от Honda NHL Player Challenge ще изведе гейминга на друго равнище. Ние знаем какъв брой са конкурентноспособни нашите играчи и в комбиниране с взаимоотношението посред им тези серии от надпревари ще бъдат извънредно занимателни за гледане ", добави той.

Дикторът на малкия екран на Лос Анджелис Кингс Алекс Фауст ще бъде хазаин на поредицата от мачове, които ще излъчват по NBCSN в четвъртък и събота от 17:00 ч. Всички срещи също ще се предават и по Twitch channel на НХЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР