Съставът на Осасуна отрече да е имало расистки скандирания от

...
Съставът на Осасуна отрече да е имало расистки скандирания от
Коментари Харесай

Осасуна отрече да е имало расистки скандирания по адрес на Винисиус

Съставът на Осасуна отхвърли да е имало расистки викания от страна на техните почитатели по адрес на Винисиус Жуниор при на домакинската загуба с 2:4 от Реал Мадрид.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден " белите " подадоха тъжба против рефера, който управлява съботния мач на стадион " Ел Садар " - Хуан Мартинес Мунуев, тъй като не е присъединил в отчета си от мача хипотетични обиди, ориентирани към бързоногия бразилец.

" Като се има поради информацията, оповестена в медиите след прессъобщението на Реал Мадрид, което показва почитателите на " Ел Садар " с расистко държание, Осасуна желае да обясни, че не е имало расистки викания по време на мача в събота. Клубът няма да толерира опетняването на репутацията на почитателите на Осасуна, които през цялата си история са били известни с антирасистката си позиция ", се споделя с изказването на Осасуна.

От клуба въпреки всичко признават, че дребна част от техните последователи са обиждали футболисти на Реал и осъдиха държанието им.

" Освен това Осасуна желае да покаже своето противоречие с обидите, които нямаха расистки темперамент, които дребна част от последователите насочи предходната събота на " Ел Садар ". Клубът не е склонен с тези викания, само че, за жалост, нашите играчи също страдат, когато посещават други игрища от Ла Лига ", написаха от отбора от Памплона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР