Състав на Хасковския районен съд определи мярка за неотклонение "задържане

...
Състав на Хасковския районен съд определи мярка за неотклонение "задържане
Коментари Харесай

Съд остави в ареста мъж от Хасково, блудствал с малолетни момченца

Състав на Хасковския областен съд дефинира мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на 58-годишен мъж от Хасково, обвинен в блудничество с четири малолетни момченца на възраст сред 12 и 14 години в жилището си, оповестиха от правосъдната палата.

Делото за мярката за процесуална насила против Александър М. се е гледало при закрити порти. Както писахме по-рано през днешния ден, хипотетичният причинител е бил открит от чиновници на Общинска полиция при инспекция на 24 септември т. година да прави дейности на полово задоволство по отношение на децата.

Със умозаключение на експерт се удостоверяват показанията на потърпевшите малолетни лица, прецизират от съда. Той е приел, че е налице висока социална заплаха на дееца и има такава той да се укрие или извърши друго закононарушение.

Александър М. също така бил с неприятни характеристични данни - предходно наказание, за което бил оправдан. Определението предстои на обжалване или митинг пред Окръжен съд - Хасково, допълват от съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР