Същински взрив предизвика публикация на Ирина Тенчева в мрежата преди

...
Същински взрив предизвика публикация на Ирина Тенчева в мрежата преди
Коментари Харесай

Взрив! Ирина Тенчева призна зависимост: Вече 2 месеца съм без алкохол! Приключих!

Същински гърмеж провокира обява на Ирина Тенчева в мрежата преди минути. В нея половинката на Иван Христов отсече, че чества два месеца без алкохол и се усеща щастлива от това. Близо 60 дни тя е карала единствено на безалкохолно и счита да продължи по този начин.

" Край! Приключих с алкохола! Опознах себе си, открих се и осъзнах, че това, което съм считала за бохемски и културен симптом, е било просто табиет. Но този табиет те прави подвластен, а някои хора не могат да се отърват от " прегръдката " му цялостен живот ", написа Ирина.

Тя съобщи, че вероятно може да си разреши да преглътне няколко капки вино или половин коктейл по разнообразни мотиви, само че ще гледа да не са повече от два или три пъти в годината. А помним, че до неотдавна даже когато готвеше нещо, Тенчева си сипваше чаша винце и кулинарстваше по копнеж.

Потребители в нета останаха сащисани, тъй като с цел да разгласи нещо сходно, то значи, че е имала или е била напът да придобие взаимозависимост към чашката. Кой човек, който не пие или пие от дъжд на вятър, би отделил време за сходен пост...

" Иван Христов преди време е бил върло пиянде и той самият го споделяше, тогава беше още с Вихра Петрова. Значи и с Ирина са си поркали, само че към този момент по домашно и с по-малки ексцесии ", разясняват в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР