Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият

...
Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Съчетанието на знания и морал могат да доведат до минимизиране на корупцията 


Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че множеството хора са естествено разнообразни и разнородни. Ние би трябвало да намираме пътя на един към различен и да се радваме на разликите, които носят душите и интелекта ни. Бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител. Това съобщи депутатът от „Има подобен народ“ Любомир Каримански в програмна тирада за парламентарната естрада.

По думите му вторият принцип е любознателността, като той цитира по какъв начин през вековете „просветителите и будителите в нашите земи са отредили почтено място на българската нация измежду международното обучение и култура“.

„Необходимостта от възобновление и обновления е повече от жадувана нужни. Съчетанието на познания и морални полезности могат да доведат до по този начин стремежи наш блян към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е неповторим ресурс“, добавя Каримански.

„Третият принцип е обвързван с развиването на креативното начало у всеки един от нас. Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощност и предложим на обществото същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата окраска“, добави още той.

Според него е настъпил моментът, в който „хората с пристойни държания, честност, познания, умения и опит, е нужно да запретнат ръкави и да вземат решение проблемите на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото“.

„Нещата би трябвало да се случват, даже първоначално да е малко, те би трябвало да се случват. Новите генерации имат потребност от мотивация и среда да развиват знанията си в родината, а не да ги осъществят по света. Хората на образованието да развиват познанието и да дадат полет на своите научни достижения. Изкуствата да нямат загради за несбъднат гений. Възрастните хора чакат нашата ежедневна грижа. Жизненоважно е в законите, които ще бъдат подхванати в тази зала, да са насочат към околната среда – за възобновяваемо и дистрибутивно систематизиране на ресурсите“, уточни Каримански.

Той съобщи, че Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление, Народното събрание да работи през целия си мандат.

„Ще се стремим да следваме трите правилото за преуспяване на човешкия живот и хората в България да бъдат спокойни“, добави още той, представен от webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР