Съществува определен ензим в организма на човека. Неговатта роля е

...
Съществува определен ензим в организма на човека. Неговатта роля е
Коментари Харесай

Добри новини! Вече можем да преобразуваме вредните мазнини

Съществува избран ензим в организма на индивида. Неговатта роля е да регулира функцията на мазнините в организма. Потискането на този ензим може да подтиква мастните кафези и да преобразува нездравословните мазнини в потребни.

В научното проучване, оповестено в сп. The Journal of Clinical Investigation се преглежда ензимът histone deacetylase 11, или HDAC11. Този ензим има значима роля в регулирането на функционалността на мастната тъкан, още позната като бялата лой. Този ензим се намира в избран ген в човешкия организъм и спомага както за мастната тъкан, по този начин и за някои физиологични процеси.
-->
Други научни проучвания са открили, че мощната експресия на HDAC11 в организма има връзка с голям брой типове тумори.

Потискането на HDAC11 може да понижи риска от рак, само че и да спомогне за стопяването на нездравословните мазнини. Вследствие на потискането на ензима бялата лой стартира да работи с силата, която съхранява, по друг метод.

Обичайно мастната тъкан е в организма, когато консумираме прекалено много храна – задачата на тези бели мазнини е да съхраняват силата. Проблемът с това е, че заради непрекъснатото съществуване на храна тези дребни кафези, цялостни с аварийна сила, нямат опция да бъдат изразходвани, а точно противоположното – те се натрупват и водят до повишаване на килограмите и затлъстяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР