САЩ ще налагат пълен запор на имуществото на лица, които

...
САЩ ще налагат пълен запор на имуществото на лица, които
Коментари Харесай

САЩ ще замразявят имущество за заплаха срещу стабилността на Западните Балкани

Съединени американски щати ще постановат цялостен запор на имуществото на лица, които считат за опасност за мира, сигурността и стабилността на страните от Западните Балкани. бе подписана във вторник от американският президент Джо Байдън, сподели инспекция на Mediapool.

Действието на президентската заповед за Западните Балкани съвсем напълно дублира следствията от световния закон “Магнитски “. Съединени американски щати включват в понятието Западни Балкани страните от някогашна Югославия и Албания. Санкциите ще се постанова от министъра на финансите след консултация с американския държавен секретар.

В момента България действително блокира процеса по европейска интеграция на Северна Македония и Албания. Ветото бе наложено от държавното управление на Бойко Борисов, като главният напън пристигна от тогавашния вицепремиер и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Българските управляващи са заподозряни и в сериозна корупция при даването на български паспорти на жители от Северна Македония, Албания и Сърбия. Държавната организация за българите в чужбина дълги години бе в ресора на Вътрешна македонска революционна организация.

Изпълнителната заповед на Джо Байдън е толкоз необятна в своето приложно поле, че на процедура заплашва всеки, които пречи под някаква форма на европейската интеграция на Западните Балкани или има съмнение за присъединяване в корупционни афери.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР