САЩ отказват да пуснат молбата за виза на принц Хари,

...
САЩ отказват да пуснат молбата за виза на принц Хари,
Коментари Харесай

Отказаха да покажат формуляра за кандидатстване за виза в САЩ на принц Хари

САЩ отхвърлят да пуснат молбата за виза на принц Хари, откакто той призна, че е употребявал опиати. 

Съобщава се, че Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (DHS) е отхвърлило настояването на мозъчния концерн организацията да разгласява молбата за виза на принц Хари, откакто той призна, че е употребявал опиати в противоречивите си записки.

The Heritage Foundation, закостенял мозъчен концерн, заведе дело, с цел да упорства заявката за виза на сина на краля да бъде обществено оповестено, пише New York Post. Но DHS явно отхвърли настояването на фонда.

„ Тъй като има записи, ведомството не смята, че публичният интерес от разкриването е задоволителен, с цел да надделее над интереса на тематиката за дискретност “, написа старши шефът на DHS Джими Волфри в имейл.
 Скандални записки на принц Хари Скандалните записки на принц Хари " Spare "  Снимка: Getty
Външният консултант на Heritage Самуел Дюи отговори, че решението „ демонстрира ужасна липса на бистрота от страна на администрацията на Байдън “.

„ Усилията на Министерството на вътрешната сигурност да затвори настояването за независимост на информацията на Heritage Foundation са неприемливи и ние ще апелираме тяхната позиция “, сподели той.

През май 2023 година Heritage заведе дело по Закона за независимост на информацията (FOIA), с цел да обезпечи бистрота по отношение на това по какъв начин принц Хари дава отговор на въпрос, с цел да получи виза за живеене в Съединени американски щати. Кандидатите би трябвало да отговорят с " да " или " не " на въпроса " Били ли сте в миналото наркоман? "

В бестселъра си, оповестен през януари същата година, херцогът на Съсекс приказва за използването на развлекателни опиати, по-специално " вълшебни гъби ", кокаин и марихуана.
   Принц Хари Принц Хари Снимка: Getty
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР