САЩ и Полша се очаква да обявят днес на срещата

...
САЩ и Полша се очаква да обявят днес на срещата
Коментари Харесай

Полша и САЩ ще обявят, че засилват военното си партньорство

Съединени американски щати и Полша се чака да разгласят през днешния ден на срещата сред президентите на двете страни Доналд Тръмп и Анджей Дуда в Белия дом, че ще засилят военното си партньорство. Това оповестиха представители на американското държавно управление, представени от ДПА в сряда.

През вчерашния ден към този момент е имало среща в Пентагона сред американски и полски представители от сферата на защитата. Това е станало, преди, както се изрази държавното управление на Съединени американски щати, да бъде направено " значимо известие ".

Полша от дълго време се стреми да затвърди съюза си с Вашингтон, от една страна като контраст на Русия, и от друга, на фона на разногласията с Европейски Съюз по отношение на нелибералния си уклон, отбелязва ДПА.

Представители на Съединени американски щати обявиха, че това, което ще бъде обявено като оригиналност във военната сфера, ще бъде в границите на съществуващите регулации на НАТО.

Вероятно това, което ще бъде оповестено, няма да включва оферти от Полша " Форт Тръмп ", само че е допустимо да включва усилване на американското военно наличие и логистични интервенции. Вашингтон един път усили военното си наличие на полска земя и това стана през 2016 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР