САЩ и Европейският съюз се опитаха да отслабят Русия, но

...
САЩ и Европейският съюз се опитаха да отслабят Русия, но
Коментари Харесай

Володин: САЩ и ЕС загубиха търговската война от Русия

САЩ и Европейският съюз се пробваха да отслабят Русия, само че изгубиха комерсиалната война. Това написа ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в канала си в Telegram.

" Плановете на Вашингтон и Брюксел бяха да отслабят и по-късно да разделят страната ни, което американски и европейски политици са заявявали обществено повече от един път. Не се получи. Те изгубиха обширната комерсиална война против Русия ", написа още Володин.

Според него политиката на Вашингтон и Брюксел за въздържане на Русия е почнала, когато „ страната ни е почнала да се развива “.

„ Но битката им против Русия ги удари самите. Престъпните дейности против страната ни се оказаха неефективни “, акцентира Володин.

Володин също означи, че Вашингтон и Брюксел започнаха да ползват политика на антируски наказания на фона на изгубеното икономическо и политическо водачество в света. " И в този момент те вършат нещо, което преди изглеждаше невероятно за всички. Например конфискуват персонални коли, телефони и даже шампоани на съветски жители при влизане в Европейския съюз ", разяснява Володин.

На 8 септември Европейската комисия (ЕК) разгласява уточнения, съгласно които вносът от Русия в Европейски Съюз на артикули, изброени в Приложение XXI към Директива № 833/2014 на Европейски Съюз, е неразрешен, без значение от задачата на използването им и интервала на престой в Европейски Съюз, в това число „ транспортни средства с сбор места под 10 “. Европейска комисия акцентира, че „ няма значение дали потреблението на транспортни средства е частно или комерсиално “. Списъкът съдържа необятна гама от всевъзможни неща: от мобилни телефони и аудио и видеозаписващи устройства до куфари, куфарчета, облекла, пасти за зъби, шампоани и други хигиенични артикули. По-късно Европейска комисия в пояснителен документ акцентира, че страните от Европейски Съюз би трябвало настрана да правят оценка всеки случай на руснаци, влизащи на територията на общността, и „ рационално “ да ползват наказания при инспекция на предмети за персонална хигиена и облекло.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР