Сашка Васева разкри публично, че Слави Трифонов е обещал да

...
Сашка Васева разкри публично, че Слави Трифонов е обещал да
Коментари Харесай

Сашка Васева: Думата на Слави не е мъжка! Нито лев не видях от него, а бях пред умиралка

Сашка Васева разкри обществено, че Слави Трифонов е заречен да й помогне финансово за интервенцията на мозъка, само че по-късно се е покрил и не е дал нищо. Въпреки това тя не му се сърди.

„ Слави сподели, че ще ми даде пари за интервенцията, само че не го направи. Аз обаче не мога да му се дразня, тъй като през годините е направил задоволително за мен. ”, разкрива Васева.

Дългия я беше присъединил в „ Шоуто на Слави ” преди повече от 10 години. Тогава кариерата й беше съвсем умряла и се нуждаеше от пари. Затова и до през днешния ден е признателна на Слави.

Все отново неспазването на мъжката дума е огромен минус за Трифонов . Очевидно разноските около малкия екран му не са му разрешили да харчи и за Сашка .

Слави завоюва значително пари около партията си „ ИТН ”, която взе участие в три Народното събрание подред и в едно държавно управление. Можеше от тези пари да задели за спасяването на един човешки живот, само че той изцяло не помни за тогавашната си другарка Сашка Васева .

Певицата въпреки всичко бе избавена след сполучлива интервенция в Германия, за която заплати брачният партньор й. Тя се възвръща сега и даже през ноември има намерение да се завърне на сцената.       
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР