Със заповед на министъра на екологията Нено Димов, преди ден

...
Със заповед на министъра на екологията Нено Димов, преди ден
Коментари Харесай

Със заповед на Нено Димов директорът на екоагенцията е освободен

Със заповед на министъра на екологията Нено Димов, преди ден е освободен изпълнителният шеф на Изпълнителна организация по околна среда и водите Камелия Радева. Това потвърдиха за " Дневник " от пресцентъра на екоагенцията, само че запитани за аргументите за кадровата смяна оттова ни пренасочиха към Министерството на околната среда, защото заповедта за освобождението е на министър Нено Димов.

От пресцентъра на Министерство на околната среда и водите обаче обасниха, че не знаят за освобождението на Радева и не са осведомени с аргументите за кадровите промени. " Дневник " изпрати документално питане за претекстовете за кадровата промянва до Министерство на околната среда и водите и очавка отговор по-късно през днешния ден.

Радева е на този пост едвам от пролетта на предходната година (20 май 2017 г.)

На нейно място застава Валери Серафимов, който досега оглавяваше дирекция " Мониторинг и оценка на околната среда " в същата организация.

Изпълнителната организация по околна среда и водите е администрация към Министерството на околната среда и водите и реализира управителни, координиращи и осведомителни функиции по контрола и опазването на околната среда в страната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР