13 души са ранени при сблъсък между два влака в

...
13 души са ранени при сблъсък между два влака в
Коментари Харесай

13 са ранени при сблъсък на два влака в Белград

13 души са ранени при конфликт сред два влака в Белград, заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на информация във Франс прес.

Четирима от потърпевшите са в тежко положение.
Сблъсъкът е станал сред товарен и пътнически трен, минал на червен семафор в тунел в Белград, разясни сръбският министър на превоза Горан Весич.

Сред тежко ранените е машинистът на пътническия трен, една кондукторка и двама пасажери. Всички са били превозени в незабавно поделение. На 9 пасажери е оказана здравна помощ на място.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

Инцидентът е станал на към 4 километра от центъра на Белград, покрай моста Панчево. На място са пристигнали седем пожарникарски екипа и медицински екипи.

Според Весич пътническият трен се е блъснал в спрелия товарен посред тунела.

В Пирот е оповестено изключително състояние

В края на 2022 година трен с амоняк дерайлира в Източна Сърбия, а една от цистерните падна в коритото на река Нишава. В град Пирот беше оповестено изключително състояние.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР