Със заповед на министър-председателя, от днес за заместник областенуправител на

...
Със заповед на министър-председателя, от днес за заместник областенуправител на
Коментари Харесай

Николай Николов от ГЕРБ е новият заместник областен управител на Враца

Със заповед на министър-председателя, от през днешния ден за заместител областенуправител на област Враца е назначен Николай Николов.

Николов е магистърпо финансово ръководство, защитил е бакалавърска степен със компетентност “Политология ”, женен, с едно дете.

“Приемам назначението си на този пост с отговорност към доверието,дадено ми от водача на ГЕРБ Бойко Борисов и управлението на партията.
Вярвам, че ще оправдая това доверие с работата си и със своя експертенопит. Имам ясна визия за развиването на нашата област и ще положамаксимални старания за реализиране на поставените управнически цели. Смятам,че с поддръжката на народните представители от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Красен Кръстев
и Мартин Харизанов и кметовете на общини, ще създадем отличновзаимодействие сред законодателната и изпълнителната власт и ще вземемправилните решения, водени от интереса на жителите на Област Враца.
Областната администрация е екип от експерти във всяка една сфера наобществено-икономическия живот на страната и аз имам вяра, че ще можем даинтегрираме положителните практики, както в институцията, по този начин и в цялата област ”, съобщи при встъпването си в служба заместител областниятуправител Николай Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР