Със заповед на министър-председателя Кирил Петков предсрочно е освободен заместник-председателят

...
Със заповед на министър-председателя Кирил Петков предсрочно е освободен заместник-председателят
Коментари Харесай

Премиерът освободи зам-шефът на контраразузнаването и назначи зам.-министри

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков предварително е освободен заместник-председателят на Държавна организация " Национална сигурност " Венелин Димитров, заяви държавната осведомителна работа. Мотиви и детайлности за решението не се показват.

Любопитна детайлност е, че Венелин Димитров, който в последните две години е бил чиновник по сигурността на информацията в " Булгаргаз " ЕАД, беше назначен от служебното държавно управление на 14 октомври тази година. Той размени на поста Николай Ненков, който изиска да бъде освободен от поста предварително.

От известието излиза наяве, че откакто през вчерашния ден бяха назначени 13 заместник-министри, през днешния ден са назначени още пет. За заместник-министри на превоза и известията са назначени Илия Илиев и Владимир Върбанов. Първият е управнически опит в областта на капиталовото железопътно и пътно планиране.

Докато Владимир Върбанов е дълготраен учител по интернационално морско право. От длъжността заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и известията са освободени Александър Пулев и Христина Велинова.

Ирена Димитрова и Васил Георгиев са назначени на длъжността заместник-министър на външните работи.

Атанас Добрев, който след решението от през вчерашния ден стана единственият оживял заместник-министър от екипа на предходния министър на земеделието е преназначен на поста.

От длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободена Ренета Колева.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР